Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardim =(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twin15
Üye
Konu Sahibi
Yardim =(
Ilk oncelikle merhaba.forumdaki ilk.konum.nyse konuya giriym.benim bir kiz arkadasim war.ama ben bu kiz arkadasimin kankasyla cikmistm 1gun.smdi kiz arkadasmla ayrldk.diorki ben kankama ihanet edemem fln.ama oda beni cok seviyor.napicz =( .
Tuba.Erva
Üye
ee cikiyomusunz zaten hc baslamasanz neyse.cktktan snra niye vicdan yapip ayriliyo ki
Ilk oncelikle merhaba.forumdaki ilk.konum.nyse konuya giriym.benim bir kiz arkadasim war.ama ben bu kiz arkadasimin kankasyla cikmistm 1gun.smdi kiz arkadasmla ayrldk.diorki ben kankama ihanet edemem fln.ama oda beni cok seviyor.napicz =( .
hem kiz icin hem senin icin zararli olur.. eger o 1 gun ciktigin kiz senin sevgiline baski yaparsa nasil yaparsin bunu bana falan diye ( ben 6 gun cikmistim o kiz sevgilime yapmadigini birakmadi butun sinifi bunu disladilar falan ayrilmazsan konusmayiz senle demisler.. ) sevgilim antidepresan kullanmaya baslamisti o kadar yani.. o kizlar baski yaparsa her yaptiklarinda ayrilacaksiniz ben soyliyim sana.. ama sonra seviyosaniz donersiniz birbirinize..
Tuba.Erva
Üye
kimseyi dnlemeyin seviyosanz zirt prt tartismayn.kimse icin yasamiyosunuz.sarkinizda ferhat göcer birak konussunlar olsun.) size armagan ediyorum.d
bize bisey olmaz hcbisey olmaz bunu unut bikere
bizim sonumuz varmis yokmus yoksa da kimene.d
Şehriyar
Üye
cok zor olur eger benim durumuma duserseniz.. eger gercekten cok cok sevmiyosaniz dayanamazsiniz.
twin15
Üye
Konu Sahibi
Sewiyoruz birbirmzi.ama o kankasi sorun ckartyor napicm iste =(
Şehriyar
Üye
isiniz zor Allah yardmciniz olsun kardesim
'Patron
Üye
0live456
Üye
Klasik hatun tripleri.Sen ikisini de boşver onlardan bir hayır gelmez.