yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
yardım!!!
arkadaşlar ben istemediğim kişilerden gelen aramaları ve mesajları engellemek istiyorum. bunun için uygun bir program ve bu programı sorunsuz kullanabileceğim bir telefon tavsiye etmenizi istiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ona göre telefon alacam. şimdiden tşk ederim.:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Engellersin ama şu şekilde, sen seni aradıklarını, mesaj gönderdiklerini görmezsin. Ama seni arayanlara telefon çalar çalar açmamış olursun yada meşgule düşürmüş olursun. Eğer istediğin şöyle birşeyse: istemediğim numaralar beni aradıklarında telefonum kapalı gibi görünsün, mesaj çektilerinde ulaşmasın bana diyorsan bunu yapan bir program ben görmedim.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
öncelikle s60v2 işletim sistemine sahip bir telefon almasın sana tavsiyem piyasada iyi bir araştırma yapıp en sağlam 6630 u almanı öneririm. kişiyi mesaj ve aramalarda engellemek için ise blackcall proğramını kullanabilirsin :)

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle s60v2 işletim sistemine sahip bir telefon almasın sana tavsiyem piyasada iyi bir araştırma yapıp en sağlam 6630 u almanı öneririm. kişiyi mesaj ve aramalarda engellemek için ise blackcall proğramını kullanabilirsin :)

teşekkür ederim yardımın için. ama bu telefon değilde daha ince kibar bi telefon düşünüyorum dokunmatik olmayacak aynı zamanda. bu programı duydum ama yüklediğimde kullanabileceğim bi telefon arıyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
blackcall en ıyısı bencede kesın cozume ulasırsın

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
programı bulduk bu programı kullanabileceğim telefon modeli konusunda da yardımcı olurmusunuz.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
nokia 7610 nokia 6630 nokia 6600 n70 n72 bu telefonlarda çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt