Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
Yardım
arkadaşlar geçen gün blackberry storm hakkında konu açmıştım ve yardım eden olmadı bu ekz lütfen yorum yapın. hepsiburada.comdan aldığı blackberry storm (henüz gelmedi yakında gelicek) geri iade etmek istiyorum. hepsiburada.coma hangi nedenden dolayı iade etmek istediğimi söylersem kabul ederler lütfen yardım edin telefonu biraz daha araştırdım ve iyi değil dediler ama iş işten geçti hepsiburada.coma 1 hafta içinde iade etme hakkım var ama hangi nedenden dolayı yazayım beğenmedim dersem sanırım kabul etmezler şimdiden teşekkürler

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım edin duyarsız olmayın bu kadar

kol@j

kol@j

Üye
teslim aldıktan itibaren 15 gün vazgeçme hakkın var ama ticari özelliğini bozmamak kaydıyla...
kargoya kabul etmediğini belirt yeter.
firma yada vazgeçtiğini söylersin...

firmanın bir iade formu gibi birşey varsa onu doldurup faks çekersin

sen gene şuradaki telefon numarasını ara

61semih

61semih

Üye
boşuna arama ordakılerın hıcbır bılgı ve yetkısı yok durumun zor aynı seyı bende yasadım 3 kere yolladım para ıadesı ıcın 0 aldıgım urun arızalı cıktı ama gerı almadılar ozel bıre teknık servısten arızalı degıl dıye kagıtla bana yolladılar burdakı sansung servısınde ıse arızalı gerı ver dedıler,nıtekım ne yaptıysam alamadım paramı 1,5 aya yakın kargoda orda burda dolandı makıne,son çare tuketıcı hakları mahkemesıydı onlada ugraşmadım 2 ay felan suruyor oyle kullanmaya devam edıyorum vıdeolarda kırmızı bır leke oluyor ,ıns ssenın basına boyle bırse gelmez

----------Eklendi @ 22:14:41 ---------- Yazıldı @ 22:13:44 ----------

sırf bu konu ıcınmı uye oldun maxıcep e :kop:

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
yok üyeliğim vardı zaten :D benimki arıza ile ilgili bi durum değil hatta telefon daha gelmedi ama biraz araştırdım sonra pişman oldum telefon geldiğinde o formuda doldurcamda neden arıyodum iade etme nedenine

kol@j

kol@j

Üye
yok üyeliğim vardı zaten :D benimki arıza ile ilgili bi durum değil hatta telefon daha gelmedi ama biraz araştırdım sonra pişman oldum telefon geldiğinde o formuda doldurcamda neden arıyodum iade etme nedenine

ürünün kutusunu bile açamazsan ticari özelliği kaybolmaz...
yeniden satılabilir yani...

kargoyu kabul bile etme...

ola ki ettin... yasal olarak 15 gün içinde vaz geçme hakkın var...

siteye girip iade şartlarını öğren hepsi burada sorun çıkaran bir site değil diye biliyorum...

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartından çekildiği için kabul etmeme şansım yok alıp tekrar iade etcem hepsiburada.comda form doldurmam gerekiyomuş ama iadeyi kabul etmezler diye korkuyorum umarım kabul ederler ve parayı da öderler zaten bu ilk online alışverişimdi aynı zamanda son da olcak :D

----------Eklendi @ 23:48:13 ---------- Yazıldı @ 23:39:19 ----------

sizce iade nedenine ne yazayım kabul etmeleri için

61semih

61semih

Üye
kutuyu acsan bekledıgım performansı alamadım urunden dersınde sen yınede kutuyu açma maddi durumdan dolayı gerı ıade ıstıyorum dıyebılırsın aklıma gelen bu.gerı gonderecegın faturanın alt kısmında ılgılı yerlerı doldur ımza felan da var birde sitede urun ıade bolumunden gereklı formu doldurarak cıktısınıda alarak yurıcıkargo ya vereceksın kargo odemesınıde onlar yapar.fakat arkadasında dedıgı gıbı kargodan gelınce kabul etme urunu ama bu proseduru bılmıyorum belkı kargo gorevlısı yardımcı olur bu konuda

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol büyük ihtimal yarın fln gelir pazartesi iade ederim kabul ederler inş

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Arkadaşın dediğinden başka yapabilceğin birşey yok
teslim aldıktan itibaren 15 gün vazgeçme hakkın var ama ticari özelliğini bozmamak kaydıyla...
kargoya kabul etmediğini belirt yeter.
firma yada vazgeçtiğini söylersin...

firmanın bir iade formu gibi birşey varsa onu doldurup faks çekersin

sen gene şuradaki telefon numarasını ara

knight99

knight99

Üye
Ya kardesim internetten alisveris etmeyin... kuzenim gittigidiyordan C7 ALDI BOZUK CIKTI GERIDE VERMIYORLAR TUKETICI HAKLARI MAHKEMESINE BASVURDU BEN ASLA INT DEN ALISVERIS ETMEM.... :oke:

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
telefon hala gelmedi 3 gün oldu bi an önce gelse de iade etsem

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
telefon bi gelsin ne olursa olsun iade etcem tüketici hakları denen bişey var mecbur kabul ederler en azından ben öyle umuyorum :D

technoblue

technoblue

Üye
yapman gereken şey çok basit hiç bu kadar uğraşmana gerek yoktu. arıyorsun 0212 444 15 47 yi telefona çıkan bay yada bayana ürünü iade etmek istiyorum diyorsun kargo yola çıkmadıysa direk iptal ediyorlar. kredi kartından yapılan işlem iptal ediliyor. öyle kara kara düşünmene gerek yok yani :)

dufy85

dufy85

Üye
1 ay içersinde iade hakkın olsı gerekiyor sebepsiz, yani ne olursa olsun bu böyle diye biliyorum

kol@j

kol@j

Üye
Ya kardesim internetten alisveris etmeyin... kuzenim gittigidiyordan C7 ALDI BOZUK CIKTI GERIDE VERMIYORLAR TUKETICI HAKLARI MAHKEMESINE BASVURDU BEN ASLA INT DEN ALISVERIS ETMEM.... :oke:

gittigidiyor bir alışveriş sitesi değil...

alıcı satıcı buluşturma sitesi...

yani gitti gidiyordan yapılan satışları gene şahıslar yapıyor...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:P :bye2:

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
kargoya verilmiş ürün artık işlemleri ürün geldikten sonra yaparım . yanlış ürün almışım,beğenmedim,kullanamam bunu fln derim

hüseyinyalcin

Üye
:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt