Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert1133

Üye
    Konu Sahibi
Yardım
Selam beyler ben yeni samsung galası s i9000 aldımda ben oyunları nasıl yüklicem?

xinsurer

xinsurer

Üye
Hayırlı olsun.. Android'de apk uzantılı uygulama ve oyun dosyalarını SD karta atıp üzerine tıkladığında otomatik olarak cihaza yüklenir. Bazı oyunların büyük boyutlarda ekstra veri dosyaları da olabiliyor, onları da SD karttaki oyunun aynı isimdeki klasörünün içine yapıştırıyorsun.
Uygulama ve oyunları android market ya da applanet'ten yüklersen daha kolay, sen sadece yükle diyorsun yüklüyor. Ayrıca veri dosyası varsa oyunu ilk açtığında internetten otomatik olarak karta yükler (ilk açılışta wifi açık olmasında fayda var). Sitede bol miktarda oyun ve uygulama mevcuttur.
Kolay gelsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de öğrenmiş oldum. Teşekkürler.

xinsurer

xinsurer

Üye
Aslında mantık olarak Symbian'dan çok farklı değil. Dosya uzantıları sis ya da sisx yerine apk.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aslında mantık olarak Symbian'dan çok farklı değil. Dosya uzantıları sis ya da sisx yerine apk.

evet öyleymiş de yılllarca symbiandan sonra garip gelecek ama hallederiz sorun değil :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Ben de yılların s60 kullacısıydım, son telefonum olan E71'i sattım ve androide geçtim birkaç ay önce. iyi ki de geçmişim, boşa çile çekmeye gerek yok :)

mert1133

Üye
    Konu Sahibi
saolun birde bana SAMSUNG GALAXY ACE a uygun olan oyunları söyler misiniz

xinsurer

xinsurer

Üye
Hemen hemen hepsini çalıştırır.. bazı ağır oyunları grafikler kaldırmayabilir.. Ben Galaxi Gio ile PES 2011 dahil denediğim tüm oyunları çalıştırdım. Bir tek Reckless Racing son versiyonunu grafikler kaldırmadı ben de onu kaldırıp aynı oyunun lite versiyonunu yükledim. Gayet güzel çalışıyor. Hatta sitede de paylaştım :) Gio çalıştırıyorsa Ace de çalıştırır :oke:

mert1133

Üye
    Konu Sahibi
pardon arkadaşım ben ACE aldım da oyun bulamıorum yardım eder misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt