Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Napıyım sizce.

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.ozan

m.ozan

Üye
    Konu Sahibi
Yardım !!!
Selam arkadaşlar. maxicep uzun zamandır cogu telefon sorunuun cevabını bulabildiğim tek site. Bunun için başta nega olmak uzere herkese tesekkurler.

:off:SPOT 7610 mod. telefnumda arıza çıkmıstı. * tusu basmıyordu. İzmir kvk ya goturdum. 2 kere para odememin sonunda * tusu duzeldi fakat bu sefer sağ ve sol seçim tusları oldu. Bi kez de bunu para odedim ve sorun 1 hafta duzelir gibi oldu.. İkinci bozulmada on paneli değistirdiler. Telefoncu ark. lar bilir. tusların bulundugu panel...
Panel değisince tuslarla ilgili hiç sorunum kalmadı. Fakat simdi 4 keredir 30ytllik tamirlere rağmen telefonumraki durup dururken kapanma sorunu hallolmadı. Batarya değistirdim, fayda etmedi. Sanki içinde temassızlık var gibi ve kapandığında da yarım gun falan açılmıyo sarjım full olsa da. Simdi giderek hiç açılmamaya basladı. Yaklasık tamir için 250ytl odedim. Keske spot almasaydım. KVK basından savmazdı teli...
Artık teli atcam. Foruma danışayım Dedim...Bilgisi olanlar cevap yazabilirmi....:vur::vur:

m.ozan

m.ozan

Üye
    Konu Sahibi
çOK SİNİR BOZUCU BİŞEY... KIZLA ARAM DA BOZULUYO. ARAYAMIYOM :p :@

ozhan35

ozhan35

Üye
at çöpe diye oy verdim... 7710 al... tüm nokia lara bedel.. ayaklı bilgisayar..

Treable

Treable

Üye
duyduğum kadarıyla.kaçak telefonlar başta singapur olmak üzere, malezya, kuala lumpur, çin ve endonezyada vs vs vs yapılıyor. telefonların yapıldığı bu ülkelerdeki fabrikalar verginin çok yüksek olması dolayısıyla bir kısmı (hatta büyük bir kısmı) kayıt dışı üretiliyor. parçalar aynı ama oksitli olanlar tercik ediliyor. bu vurgunun parasını da tabi onlar yiyor. artı bide gümrüklerden kaçak geçti mi değme keyflerine.

ya usta hiç kaçak telefon alınır mı yahu. devletimize yazık. :horse:

denizyalcin

denizyalcin

Üye
o 250 nin üstüne bi 100 koy 6630 falan al...

m.ozan

m.ozan

Üye
    Konu Sahibi
doğru valla abi ya. 100ytl azverdim basta simdi halime bak....

EK: 6630 cidden cok iyi... Ama bunu satarsam 7710 dusunurum :)

Treable

Treable

Üye
denizyalcin' Alıntı:
o 250 nin üstüne bi 100 koy 6630 falan al...

isabetli bir karar da acaba alırlarmı o paraya :)

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
at çöpe al bi 3310 miss

m.ozan

m.ozan

Üye
    Konu Sahibi
3310 değisilmez zaten canım. super hızlı bi kere... :D

BerkayTr

Üye
bence dostum bunu sen satmayı dene ama satarkende bunu belirt dürüst ol :p

tantini

tantini

Üye
yaw insan cildririyor bole olunca... arkadasim; okadar hata werdiyse ben uzaklastir elinden derim.. elektronik cok tamire gelmiyor... temiz is yap... sifir biseyler al; cok pahali olmasada olur.. icin rahat olsun; gergin kullanmazsin telefonu:)

saygilar... yanlislarimizi düzeltelim.. ;)

akrepkore

akrepkore

Üye
at çöpe yaw zati spot al garantili güzel bir telefon:)

Treable

Treable

Üye
abi önce ne alacağına karar ver de. piyasada binlerce telefon vaar. ne istediğini önce kağıda sonra da buraya yaz ööle devam edelim. olmaz mı?

msw

msw

Üye
m.ozan' Alıntı:
3310 değisilmez zaten canım. super hızlı bi kere... :D
Ben hala kullanıyorum ikinci niyetine ... 2000 de almıştım ...

Konuya gelirsek sat yada takas yap bence mümkünse sony ericsson bu tür modelleri gerek t610 630 , k750 felan alma ... Bunların joystiki bozuluyo hemen şekil A daki gibi ... En azından bir 6630 al bence ...

karides

Üye
Geçmiş olsun kardeşim. At diye oyumu verdim. Bence sen o telefondan artık hayır bekleme dolayısıyla kesinlikle (3.) şıkkı seçme. Satabiliyorsan sat, ama ondan da pek ümit bekleme. Yapacağın şey şu:
Git modeli ve markası ne olursa olsun mutlaka mutlaka KVK gantili bir telefon al. Bak bakalım bu sorunlaın birini bile yaşıyor musun. Benim de sorunlu bir telefonum var, aylardır gide gele Başarı'daki personelle arkadaş gibi olduk. Neyse ki, Başarı garantiliydi telefonum. Sonunda canıma tak etti ve Tüketici Hakem Heyetine götürdüm sorunu. Aradan 4 ay geçmedi ve şimdi paramın tamamını iade ediyorlar bana.
Anlayacağın, garantili telefonunun "paranın tamamını geri alma"ya kadar bir çok artısı var. 100-200 YTL daha az ödeyeceğim diye, kaçağa yönelmek yanlış. Zira, elindeki alet elektronik ve komplike bir aalet, ne zaman nerede sorun çıkarır hiç belli olmaz. Unutma.
Saygılar

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ya bi telefon bence tamire gittiyse bitti yani...

TİYİ

Üye
Bence At ÇÖpe

fbcagdas

fbcagdas

Üye
sen nediyosun kardeş ben sarj aleti yüzünden k750i yi attim.bence at gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...