m.ozan
Üye
Yardım !!!
Selam arkadaşlar. maxicep uzun zamandır cogu telefon sorunuun cevabını bulabildiğim tek site. Bunun için başta nega olmak uzere herkese tesekkurler.
SPOT 7610 mod. telefnumda arıza çıkmıstı. * tusu basmıyordu. İzmir kvk ya goturdum. 2 kere para odememin sonunda * tusu duzeldi fakat bu sefer sağ ve sol seçim tusları oldu. Bi kez de bunu para odedim ve sorun 1 hafta duzelir gibi oldu.. İkinci bozulmada on paneli değistirdiler. Telefoncu ark. lar bilir. tusların bulundugu panel...
Panel değisince tuslarla ilgili hiç sorunum kalmadı. Fakat simdi 4 keredir 30ytllik tamirlere rağmen telefonumraki durup dururken kapanma sorunu hallolmadı. Batarya değistirdim, fayda etmedi. Sanki içinde temassızlık var gibi ve kapandığında da yarım gun falan açılmıyo sarjım full olsa da. Simdi giderek hiç açılmamaya basladı. Yaklasık tamir için 250ytl odedim. Keske spot almasaydım. KVK basından savmazdı teli...
Artık teli atcam. Foruma danışayım Dedim...Bilgisi olanlar cevap yazabilirmi....
:
:
SPOT 7610 mod. telefnumda arıza çıkmıstı. * tusu basmıyordu. İzmir kvk ya goturdum. 2 kere para odememin sonunda * tusu duzeldi fakat bu sefer sağ ve sol seçim tusları oldu. Bi kez de bunu para odedim ve sorun 1 hafta duzelir gibi oldu.. İkinci bozulmada on paneli değistirdiler. Telefoncu ark. lar bilir. tusların bulundugu panel...Panel değisince tuslarla ilgili hiç sorunum kalmadı. Fakat simdi 4 keredir 30ytllik tamirlere rağmen telefonumraki durup dururken kapanma sorunu hallolmadı. Batarya değistirdim, fayda etmedi. Sanki içinde temassızlık var gibi ve kapandığında da yarım gun falan açılmıyo sarjım full olsa da. Simdi giderek hiç açılmamaya basladı. Yaklasık tamir için 250ytl odedim. Keske spot almasaydım. KVK basından savmazdı teli...
Artık teli atcam. Foruma danışayım Dedim...Bilgisi olanlar cevap yazabilirmi....
:
: