Yardim Yahoo Mail Calindi Cok Onemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Yardim Yahoo Mail Calindi Cok Onemli
Arkadaslar, yahoo mail adresim calindi! Calan kisi; calinan mailimden benim hotmail adrsime mail atarak asagidaki kodu verdi.
Bu kodu cozersem bana adresimi geri verecekmis! Cozemezsem mahvoldum arkadaslar ya! Neden ve kimin boyle birsey yaptiginida anlamis degilim!
Iki gundur mailimi kullanamiyorum ve islerimde aksadi! Kafayi yiyecem!

Lutfen yardim edin. Elele olursak bunu mutlaka cozebiliriz. Herkesin yardimlarini bekliyorum arkadaslar...
Kendimi filmde gibi hissediyorum! Rakamlar falan var sadece ve ne anlama geldiklerini yada gelebileceklerini falan hicbirsey bilemiyorum!!!!!!!!

Yardimlarinizi acilen bekliyorum!

KOD:
61219243233271 224373 6243742162 742152217443

__Midas__

__Midas__

Üye
<span style="font-size:10pt;line-height:100%"><span style="font-family:Comic Sans Ms">Ben Çözdüm özelden yolliym istersen </span></span>

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
walla bende merak etim nedir abi ?

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Ozelden sana mail attim _Midas_, ordan cevap yollarsan sevinirim...

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Ya baska cozen yokmu acaba????

__Midas__

__Midas__

Üye
Arkadaşlar İceboy arkadaşımıza yardım edecek kimde yokmu

azun78

Üye
valla simdi diyecegim gizli sorudan gir ama sifreni hackleyen onuda degiştirmiştir. verdiğin kod ise egerki
kripto programı ile yapılmıssa kusura bakma ama nerdeyse imkansız gibi

azun78

Üye
eee bir de su mailini ver bakalım

__Midas__

__Midas__

Üye
arkadaşlar sifreyi ben dün akşam çözmüştüm İceboy online değil ben söliym...
şifre.
maxicep bir nisan sakasi sayıların sıralanışına göre...

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu unuttum gitti yau&#33; Zaten kac gundur siteye dogru duzgunde giremiyordum islerin yogunlugundan. 1 Nisan sakasiydi bu sozde&#33; Ama Midas ilk seferde buldu zaten sifreyi...

Ama baska kimse yardimci olmaya calismamis&#33; Kirildim... Yani mailim calinsa yedim ayvayi&#33;&#33;&#33;

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Çok düşündüm Grafik Çizdim ama tuş kombinasyonu tam oturmadığından bıraktım. yani mesela 1 rakamına denk gelen harf yoktu ve aklıma takılan soru şuydu Normal de yahoo mail kıracak adam daha doğmadı direk attack ile ya keyloger yemen lazımdı yada fake mail ... fakemaili geçtim. ama keyloger&#39;ı yiyebileceğini düşündüm. neyse geçmiş olsun.

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Hehe&#33;
Sifreyi aslinda soyle yazdim. 61 derken 6 tusuna 1 kere basilacakdi.
1 tusu onun icin. Yinede yardimci olmaya calismissin sagol.

Yani, Atlantis Kayip Sehir bulundu desem daha iyi bir saka olurdu heralde&#33; lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...