Haber yardım : windows phone geliştirici hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

mucit_67

Üye
    Konu Sahibi
yardım : windows phone geliştirici hesabı
windows phone geliştirici hesabı türkiye bankaları vasıtasıyla alınabilirmi.
Alınıyorsa bu işi daha önce yapmış programcı arkadaşlardan veya bu işi bilerlenden yardım istiyorum. Android ve ios türkiyeden para kazanma olanağı şuan yokmuş
windows phone geliştirici hesabı alınırken atm kartı mı yok sa kredi kartımı gerekli.
lütfen arkadaşlar yardımlarınzı esirgemeyin.
:Şimdiden Teşekkürler.

kursat99

kursat99

Üye
Tam olarak bilmemekle beraber; atm kartı ile olacağını düşünmüyorum. Microsoft, parayı kredi kartına göndereceğini düşünüyorum.

zbahadir

Üye
Başka neyle alınıyor bilmiyorum ama ben kredi kartıyla almıştım. Ödeme için kart bilgileri istiyor. Parayı o anda çekiyor.

Edit:
Ödeme almak için soruyorsanız ben satış yapmıyorum onun için ödeme alma alanlarım boş. Kontrol ettiğimde EFT için bankanız desteklemesi gerekiyor gibi bir ibare var.

Banka tanımlayıcı SWIFT kodu ve IBAN bilgileriyle banka hesap bilgileriniz.

Son düzenleme:
kesasd

kesasd

Üye
Kredi kartıyla satın almalısınız. İndirim kuponunuz olsa bile kart bilgilerinizi vermeniz gerekiyor.

Shamer

Shamer

Üye
Lumia 1020'lerle verilen hediye kartlarında kredi kartı gerekmiyor. Şahsen ben indirim kuponumu tanımladım ve bütün ücretli uygulamaları indirdim. Kredi kartı da gerekmedi.

Kredi kartıyla satın almalısınız. İndirim kuponunuz olsa bile kart bilgilerinizi vermeniz gerekiyor.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Benim iki hesabım var öyle:))

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Lumia 1020'lerle verilen hediye kartlarında kredi kartı gerekmiyor. Şahsen ben indirim kuponumu tanımladım ve bütün ücretli uygulamaları indirdim. Kredi kartı da gerekmedi.

Bu geliştirici hesabı , buradaki mantık başka

Bu uygulama harika dostum - 820 -

mucit_67

Üye
    Konu Sahibi
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

ZBAHADIR adlı arkadaşımıza bir sorum olacak
Peki kredi kartı fark ediyomu Microsoft TL bazındada destek veriyormuş. Türkiye bankaları Geliştirdiğimiz mobil yazılımlarından tl olarak para kazanmaya bir engel olurmu. Lisans yenileme vesaire işler içinde sıkıntı oluşuyormu. Paypal hesabı para gönderme ve almada işe yararmı.Siz bu işleri nasıl hallediyosunuz.

Sorular birbirine girdi ama kusumabakmayın

Son düzenleme:
ecel54

ecel54

Üye
Hesabın türkiye kayıtlıysa tl üzerinden alabilirsin. sanırsam 37 tl istiyordu. Microsoft ödeme yöntemlerinde paypal ve kredi kartı var ama paypalı geliştirici hesabında kabul edermi bilmiyorum. bi bakayım :D
yeni metod eklememi istiyor ve bu metodlar arasında sadece kredi kartı var

zbahadir

Üye
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

ZBAHADIR adlı arkadaşımıza bir sorum olacak
Peki kredi kartı fark ediyomu Microsoft TL bazındada destek veriyormuş. Türkiye bankaları Geliştirdiğimiz mobil yazılımlarından tl olarak para kazanmaya bir engel olurmu. Lisans yenileme vesaire işler içinde sıkıntı oluşuyormu. Paypal hesabı para gönderme ve almada işe yararmı.Siz bu işleri nasıl hallediyosunuz.

Sorular birbirine girdi ama kusumabakmayın

Yukarıda azdığım gibi sadece kendi uygulamalarımı geliştiriyorum. Satış yapmadığım için ödeme almadım hiç. EFT ödeme alınabildiğine göre TL veya döviz üzerinden ödeme alabilirsiniz. Genelde döviz olarak kazanırsınız ama TL olarak banka tarafından dönüştürülür. kart tipi bilmiyorum emin değilim ama sanırım tüm kredi kartları geçerlidir çünkü Ms global bir şirket o kadarını düşünmüşlerdir.

Lisans yenileme dediğiniz developer lisansıysa her yıl düzenli olarak kartınızdan çekilir. İlk ödeme 90$'dı şimdi 19$'a düşürmüşler. Sanırım katılım olmasını ve WP işletim sisteminin yaygınlaşması için kolaylık sağlamak istemişler.

mucit_67

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler...

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bende ininal kartla almaya çalıştım hata verdi.paypalla olur mu ? Nolur bi yardım edin!

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt