Yardım Turcell Mobil TV Android to 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapgo

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Turcell Mobil TV Android to 5800
arkaşlar bende nokia 5800 var ve turkcell mobil uygulaması mağlesef nokia 5800'a yok :( ama duyduğuma göre android uygulamarının bazıları nokia 5800'da çalışıyormuş acaba mobil tv uygulamasıda android uygulamasını 5800'da çalışırmı acaba ? lütfen bir bilgisi olan varsa yorum yazsın bulan arkadaşlarda paylaşsın tşk

asigsasi

asigsasi

Üye
android uygulama symbian da çalışmaz fakat bazı uygulamalar her telefonun iletişim sistemine göre yapılıyor internetten mesela android uygulamanın adını nokia s60 v5 diye aratırsan belki bulabilirsin ama aradığın şey turkcell mobil tv uygulaması ise nokia 5800 göre olanı yok

veysel475

veysel475

Üye
s60 v5 cihazlar m-Turcell Mobil TV internet adresine ücretsiz girip kurulumsuz sayfa üzerinden tv izleyebilirler

rapgo

Üye
    Konu Sahibi
tamam bn lig tv paketi alıcam ama o indirmeden m-mobil tv ile izleyebiliyormuyuz boşuna almayalım yardım ediniz lütfen

veysel475

veysel475

Üye
rapgo paket alabilirsin turcelli ara söyle tamam

asigsasi

asigsasi

Üye
turkcell mobil tv uygulaması zaten telefonda kasıyor en iyisi wap üzerinden izleme

tron45

tron45

Üye
tamam bn lig tv paketi alıcam ama o indirmeden m-mobil tv ile izleyebiliyormuyuz boşuna almayalım yardım ediniz lütfen[/QUOTE ] linke tıkla indirr
yada yer imine bunu yaz ekle ozaman izlersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt