[Yardım] Sis Halindeki Temaları Nasıl Düzenleriz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım] Sis Halindeki Temaları Nasıl Düzenleriz?
Arkadaşlar telefonuma bir türlü kafama göre tema bulamadım. Bazı temalarda da hoşuma gitmeyen yerler oluyo falan filan...

Neyse sadete gelelim. Ben beğendiğim temaları deyim yerindeyse baştan yaratmak istiyorum. Ama bunu nasıl yapcam bilemiyorum. Carbide.ui ile kendime tema yapmaya çalıştım ama bilgisayarda yaptığım seylerden bazılarıda (şarj ve şebeke vs.) olmadı. Sis Contens miydi neydi onu da denedim. Hatta profosoru oldum o programın ama orda da zor oluyor.

Uzun lafın kısası, sis halindeki yapılmış temaları, carbide.ui ile açmanın bi yolu yokmu? Ya da herhangi bir şekilde carbide.ui ile hali hazırda bulunan temaları düzenlemenin bir yolu yokmu? Ya da başka bir programla?

Şimdiden teşekkürler yardımcı olan olmayan herkese...!

• Beğen
Tepkiler: Nextman

-efşan

-efşan

Üye
siscontents adlı bir program vardı. Forumda mevcut. En basit o program ile yapabilirsin galiba.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
siscontents adlı bir program vardı. Forumda mevcut. En basit o program ile yapabilirsin galiba.

bilgi için teşekkürler kardeşim. O programı biliyorum zaten şu an düzenlediğim temaları o program ile yapıyorum. Ama benim istediğim carbide.ui ile sis temaları düzenleyebilmek. Yinede çok saol kardeşim.

----------Eklendi @ 23:03:29 ---------- Yazıldı @ 22:56:33 ----------

evet kardeşim ben o 2 konuyu da inceledim izledim. Hatta tema yapmayı o konular sayesinde öğrendim. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim sana. Ama takıldığım nokta varolan temaları düzenleyebilmek. :) o da nasıl olcak hiç bi fikrım yok :S

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

bilgi için teşekkürler kardeşim. O programı biliyorum zaten şu an düzenlediğim temaları o program ile yapıyorum. Ama benim istediğim carbide.ui ile sis temaları düzenleyebilmek. Yinede çok saol kardeşim.

----------Eklendi @ 23:03:29 ---------- Yazıldı @ 22:56:33 ----------

evet kardeşim ben o 2 konuyu da inceledim izledim. Hatta tema yapmayı o konular sayesinde öğrendim. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim sana. Ama takıldığım nokta varolan temaları düzenleyebilmek. :) o da nasıl olcak hiç bi fikrım yok :S

Ben konumda bahsettim derken resim ile anlattım demek istemiştim son mesaj linki yukarda verdiğim link :D arkadaşın biri sormuştu yine bir sorun olursa yardımcı olurum.

Bu şekilde yani

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Ben konumda bahsettim derken resim ile anlattım demek istemiştim son mesaj linki yukarda verdiğim link :D arkadaşın biri sormuştu yine bir sorun olursa yardımcı olurum.

Bu şekilde yani

evet bu anlatıma da bakmıştım. zaten ilk bu sayede bu programı keşfettiydim.:) ama bu programın da dezavantajı (bana göre) ne düzenlediğimi önizlemeli olarak görmemem.(cabide.ui gibi) o yüzden. ama yinede teşekkür ederim yardımcı o0ldugun için kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt