yardım silinen ses kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
yardım silinen ses kaydı
merhaba arkadaşlar,

belle sürümlü N8'imde yığın hafızada bulunan wav formatındaki ses kaydı makina pc 'e depolama modundayken arkadaşımın yanlışlığıyla silindi. pc ile ya da makinada birtakım kurtarma programları denedımama o tarihte silinen dosyayı bulamadım. yardım edin arkadaşlar benim için hayat meselesi.
teşekkürler..

writter

Üye
telefondan silindiyse o dosya geri gelmez bildigim kadariyla

• Beğen
Tepkiler: clubnokia
clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
hiçmi kurtarma şansımız yok

writter

Üye
bilgisayarda olupda silinmis olsaydi geri getirme ihtimali olabilirdi ama telefona ihtimal bile veremiyorum belki vardir ben bilmiyorumdur yadim eden birileri cikar karsina boyle bisey varsa

• Beğen
juristokrat

juristokrat

Üye
hafıza kartındaki dosyalarla pc nin kendi hafızasındaki dosyaları kurtarmak mümkün telefonun kendi hafızasındaki silinmişse recovery programlarıyla kurtaramazsin.

• Beğen
clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartındaki dosyalarla pc nin kendi hafızasındaki dosyaları kurtarmak mümkün telefonun kendi hafızasındaki silinmişse recovery programlarıyla kurtaramazsin.

çeşitli recovery programları denedim daha önce sildiğim mp3 leri buldu fakat ses kayıt dosyası olan wav dosyasını bulmuyor, hatta önceden kurdugum angry birds oyununun wav seslerini bile buldu ama aradığımı bulmadı

Üst Alt