[yardım] Sertifika almak istiyorum alternatif linkler var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
[yardım] Sertifika almak istiyorum alternatif linkler var mı?
Ilk önce söylemek istediğim ben telefonumu orjinal kullanmayi seven birisiyim bunun için telefona sertifika almak istiyorum telefonu hacklemek istemiyorum opda siteside değişmiş olmuyor başka bildiğiniz alternatifler varmi yardimci olursaniz çok sevinirim yardim eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

Joker.

Joker.

Üye
Başka siteler var ama her şeyi sertifikalamıyodu bende

Süleyman

Süleyman

Üye
Başka siteler var ama her şeyi sertifikalamıyodu bende
bende bir tane var hepsini sertifikalıyor ama ben kullanmıyom :D çünkü telefon hackli. Ayrıca bence sertifikaya gerek yok sis contents ile de sertifikalanıyor. Ama o da her şeyi sertifikalamıyor :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hack yapmak istemediğinizi söylemişsiniz ama cihazınıza tüm unsigned uygulamaları yükleyebilmek istiyorsanız malesef cihazınızı hacklemeniz gerekiyor. Ayrıca hack o kadar da korkulacak birşey değil. Telefonunuz yine orjinal gibi olacaktır. Sonuçta hack işlemini istediğiniz zaman kaldırma şansınız var.
Bulacağınız birçok sertifika size belli özellikleri destekleyen uygulamaları yükleme izni sağlayacaktır. Opda benzeri sitelerin verdiği sertifikalar için de imei numaranızı vermeniz gerekiyor. Hem riskli bir yöntem hem de verilen sertifika da normal sertifikalardan sadece birkaç yetki fazlasını barındırıyor. Yine bazı uygulamaları yüklemekte sıkıntı yaşayacaksınız.
Benim tavsiyem http://www.maxicep.com/symbian-s60v...n-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-547695.html konusu ile cihazınızı hackleyin ve kurtulun.

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
kaldırmak istediğimiz zaman rom patch ı mı silecez ?

- - - Eklendi - - -

abi yükledikten sonra fark ettim teli kapatıyorum açınca tel sistem hatası veriyor 2 dk sonra bidaha tel e format atmak zorunda kaldım .s sebebi nedir bunun

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kaldırmak istediğimiz zaman rom patch ı mı silecez ?

- - - Eklendi - - -

abi yükledikten sonra fark ettim teli kapatıyorum açınca tel sistem hatası veriyor 2 dk sonra bidaha tel e format atmak zorunda kaldım .s sebebi nedir bunun

Konudaki işlemleri harfiyen uyguladıysan sorun olmaması gerekir ama.
Hack i kaldırmak için de istersen yedeklerini alıp format atarsın, istersen Nokia Suite ile yazılımı yeniden yüklersin. Ya da işlemdeki gibi Norton ve rompatcher ı kaldırıp rompatcher ın patch klasörünü de silersen de kaldırmış olursun ama en sağlamı yazılımı yeniden yüklemek ;) Nokia suite ile yapacağın için resim müzik gibi dosyalarına da bir zarar gelmez.

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
sağolun yazılımı tekrar kurdum nokıa suite den ama hata devam etti hard format atmak zorunda kaldım

Süleyman

Süleyman

Üye
sağolun yazılımı tekrar kurdum nokıa suite den ama hata devam etti hard format atmak zorunda kaldım
zaten hiçbir zaman şunu unutmamak gerekir. Nerden olursa olsun yazılım güncellemelerde ve yazılımı bir daha kurmalarda işlem bittikten sonra tam verim alabilmek için ve eski sistemden kalan dosyalardan dolayı sorun yaşamamak için telefona hard format atmak şarttır :oke:

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
iste okadar uygulama fln artık dosylar çakıştı demekki ondan böyle oldu :)

- - - Eklendi - - -

gerçektende birdaha yükleyince oldu çok teşekkürler samimiyetimle söylüyorum aklımda telefonu hackleme diye birşey yoktu 1-2 sene önce opdadan sertifika almıştım süresi dolmak üzereydi çözüm arıyordum hacklemeye yanaşmıyordum öyle güzel bir dille anlatmışsınızki beni ikna ettiniz böyle daha kolaymış sınsıs uğraşmama gerek yok sağolun :)

Süleyman

Süleyman

Üye
iste okadar uygulama fln artık dosylar çakıştı demekki ondan böyle oldu :)

- - - Eklendi - - -

gerçektende birdaha yükleyince oldu çok teşekkürler samimiyetimle söylüyorum aklımda telefonu hackleme diye birşey yoktu 1-2 sene önce opdadan sertifika almıştım süresi dolmak üzereydi çözüm arıyordum hacklemeye yanaşmıyordum öyle güzel bir dille anlatmışsınızki beni ikna ettiniz böyle daha kolaymış sınsıs uğraşmama gerek yok sağolun :)

rica ederim. Güle güle orjinali kullanın. :)

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bundan sonra size sormadan birşey yapmayacağım :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

zaten hiçbir zaman şunu unutmamak gerekir. Nerden olursa olsun yazılım güncellemelerde ve yazılımı bir daha kurmalarda işlem bittikten sonra tam verim alabilmek için ve eski sistemden kalan dosyalardan dolayı sorun yaşamamak için telefona hard format atmak şarttır :oke:

Hard format sonrası bazı uygulamalar silinebildiğinden bu tarz sorunlarda önce hard format ardından nokia suite ile yazılımı yeniden yüklemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum şahsen.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye

Hard format sonrası bazı uygulamalar silinebildiğinden bu tarz sorunlarda önce hard format ardından nokia suite ile yazılımı yeniden yüklemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum şahsen.
zaten yazılım yüklemeden önce hard format şart. Yoksa bir çok hata çıkar ortaya fakat tam verim almak için yükledikten sonrada hard format atılmalı diye düşünüyorum.

bu arada arkadaşın sorunu çözüldüğü için konu kapatılmalı bence. Teşekkürler.

@aakmann
yardıma ihtiyacın olursa ve bildiğim bir şey olursa elbet yardımcı olurum. :oke:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt