yardim samsung corby internet ayari(not yardim edene istemedigi kadar dokunmatik ekran oyunu)

Sponsorlu Bağlantılar

ekremos

Üye
    Konu Sahibi
yardim samsung corby internet ayari(not yardim edene istemedigi kadar dokunmatik ekran oyunu)
beyler bir turlu su corby nin internetini ayarlayamadim yardim ltfn
musteri hizmetlerini ariom boyle telefon bulunamadi dio delircem yapan nasi yapio yardim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu konuda yardim ederseniz en ii dokunmatik oyunlari paylascam ltfn yardim edin hatta 2 link verim

icindeki oyunlar SİFRE suluni45
BlockBreakerDeluxe2 SİFRE suluni45
Scrabble SİFRE suluni45
Loco Roco Hi
DJ Mixtape Tour SİFRE suluni45
Family Guy
Cops
Zuma SİFRE suluni45
Explode
Jungle Twister
Metal Slug 4
Risk
Monopoly World
The Simpsons 2
UNO
The Oregon Trail
DAHASİ VAR ARKADASLAR LTFN corby kullanan biri internetini nasil ayarladi anlatsin:S

• Beğen
Tepkiler: sisqui

onur0254

Üye
arkadaşım öncelikle internete gir onan sonra biraz beklicen o sana başka bir şey ullan die hata werçek ordan tmma bas sonra en üstekini seçip kaydet çalışmıyosa artık allah kerim

ekremos

Üye
    Konu Sahibi
yaptim kardes sorunu duzelttim tek yapmam gerekn bastan acmakmis simdi size buldugum butun oyunlari eklicem
oyunlar bolumune girin :oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
tercihlerden Turkcell GPS yi seç sonra bendede aynı sorun vardı ben öyle düzelttim ..
orda mobil tv fln vardı eğer onlardan birisiyse değiştirip GPS olan yeri seçmelisin dostum
umarım yararlı olmuşumdur ...

erosbosa

Üye
abi nerde oyunlar???

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardes malesef senın telefonunun ınternet ayarları yok ancak servıse gıdıp gprs kaydı yaptıracan baska yolu yok

lordmecay

Üye
saol kardeş ama şu oyunların megaupload olanları http 404 hatası veriyo , yeni link vereblirmisin?

corby1402

Üye
nasıl interneti anlayamadımmm .sorunu sor belki yardımcı olabilirim ama soruyu anlayamadımmmm

geveze_0256

Üye
banada yardımcı olur musunuz benimde tLfnm corby ama internete bağlanamıor bağlantı ayarı istiyor napabiLirm yardm Lütfen

abandonware

abandonware

Üye
:) sağolun

Üst Alt