YARDIM!! Rehber Dışı Numaraları Engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM!! Rehber Dışı Numaraları Engelleme
Arkadaslar işim geregi bazen ozel numaramdan aramak zorunda kaliyorum. Is aramalari telefonuma gelmeye basladi artik cok rahatsizim. Rehber disi numaralari engelleyecek android uygulamasi veya galaxy note 2 icin bi ayarlama mumkun mu. Lutfen bana biri nasil yapabilecegimi anlatabilir mi? Tesekkurler simdiden....

Kontrol

Kontrol

Üye
Note 2 için yazıyorum;

Ayarlar - Cihazım - Engelleme modu.

Buradan gelen numaralari engelle seçeneği aktif olsun, diğerlerinin üstünde olan tık ı kaldırın.

En altta izin verilen kişiler var.
Oradan özel seçeneğini seçin, sağ üstten ekle + kısmına dokunun.
Rehberden arama gelmesini istediğiniz kişileri seçip tamam deyin.
İşlem tamamdır.

Farklı bir numaradan arayip kontrol edin, duruma göre başka çözüm buluruz.
lütfen geri dönüş yapın, başkaları içinde yardimci olabilelim.

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çağrı yöneticisi adli uygulamayla sorunumu çözdüm. Rehber disi numaralari tek tikla engelliyor kafam rahat etti şükür veriyorum linki

Kontrol

Kontrol

Üye
Dediğim yöntemi denediniz mi? Bu da programsız bir yöntem. Sorun çözüldü, konu kilit lütfen.

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim. O türlü yeni eklenen numaralar izin disi kalirsa unutulursa sıkıntı olabilir diye app daha cazip geldi. Ama pil omrunu ne yapar bilemiyorum.

sokol

sokol

Üye
Dediğim yöntemi denediniz mi? Bu da programsız bir yöntem. Sorun çözüldü, konu kilit lütfen.
Ben denedim, Bence bu daha iyi yanliz ozeli secerseniz, sadece secilen kisiler arayabilir. Ama tum kisileri secerseniz, rehberde kayitli olan tum kisiler ariyor.