telefoncu_38
Üye
-
Konu Sahibi
-
dokunmatiği hassas sarjı 12saate kadar gidiyo.piranha iyi degil paranı boşa verme.tavsiye etmem
piranha ne yönden iyi degil sence ? piranha ile bunu kıyaslayınca bunu mu önerirsin ? bu arada açıklamaların için tşk. ederim
Kardeş piranha güzel bi marka ama benchmarkları polypad ainol ve reedpad4 kadar iyi değil.birde ekranı 7" den fazla olan çogu çin malı android tablette oyunların görüntü kalitesi iyi değil.bunun için piranha b 9 u tavsiye etmem.
- - - Eklendi - - -
biri unlock rootu paylaşabilirmi.mobilden giriyorum.maxicepe yüklerseniz sevinirim.
hımm anladım teşekkür ederim kardeş bu hafta almayı düşünüyorum bakalım inş hayırlı olur
valla ben ainolnovo firede kararlıyım bi 3g olsa süper olurdu ama neyse artık bide şu tableti ne kadara aldın
349tl
- - - Eklendi - - -
kardeş ben tablete asphalt felan yükledim ekranı küçuk.sizde oyun felan varsa upload edin bizde faydalanalım.birde senin ainol rootlumu.ainolda hangi oyunlar var.hangi uygulamaları kullanıyon.
şuan bimeksde reedpad4 335 lira bilginize..
Sarjı 12 saat nasıl gidiyor kapatarak mı?
Sürekli kullanımda 3 saat...
- - - Eklendi - - -
Öyle bi yazdınızki 1000 TL lik table sanki...
Buradaki yorumlara göre aldım... İlk izlenimim olumsuza yakın... Be yalnız Face Twitter gazete okumak gibi işlemler için aldım... Bakalım alışınca bu saydıklarımın hakkını verecekmi..
Şarjı nasıl 12 Saat gidiyor... 3-bilemedin 4 saat...
- - - Eklendi - - -
Deneyemedim... Kasıyo ben onun için aldım.... Diyorum ya android'le Turkcell Maxiplus5 telefonla danıştım (iphone3gs kullanıcısıyım maxiplus android 4.0 performansını sevdim... o telefonda cin malı... neredeyse iphone3gs yi aratmıyor... maxsiplus5 ve netteki yorumlar haber sitelerinin geliyor cazgırlığı beni reedpad4 almaya itti cep telefonun simi ile internet'e girmek başka tabletlerde yok(muş) aldım ama pişman oldum... kızlarımın atarisi olacak... internete giriyor facebook giriyor twite giriyor... ama performans yok kasıyor... Yani klasik çakma android li bir tablet bu... bu meajı ben o tabletle atamadıktan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?