--YARDIM--RASASİ M9 için oyun-tema-program arıyorum -LUXUS-DOLİA-M9 vb modelleride olur sanırım ....

Sponsorlu Bağlantılar

MICRO D

Üye
    Konu Sahibi
--YARDIM--RASASİ M9 için oyun-tema-program arıyorum -LUXUS-DOLİA-M9 vb modelleride olur sanırım ....
RASASİ M9 marka telefonum için
- OYUN - TEMA - PROGRAM - nerden bulabilirim arkadaşlar.Bir kaç yerden baktım çalıştırıyor fakat oyunlar çok kotu. Telefonun içinde kayıtlı olan bir oyun war.O oyunda hareketli oynanabiliyor yani hareket sensörlü oyunda bulmak istiyorum....
Tüm M9 modelleri özellikleri felan aynı olduğu için luxus-dolia-vb. gibi m9 modelleri içinde olabilir.
Lütfen yardım edin.
teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: musaaaaa, korsanilkay06 ve heytam

cakal9292

Üye
evet arkadaşlar biri yardım etsin bendede aynı telefondan var

shakel67

Üye
ya kaç gündür arıyorum yok mu bi tema program flv oynatıcı vs... :( bndede var M9

' ResT '

Üye
evet ya m9 bende kullanıyorum hiç tema yokmudur. veya iphone ve baska bir tema m9 a uyarmı ?

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
Merhabalar

Bende rasasi m9 kullanıyorum .jar uzantılı programları kurabiliyorum fakat ne kamera fx bulabildim nede bir tam ekran oyun bulabildim bulan olursa burada paylaşabi
lirmi acaba

iyi günler.

aliceyhun

Üye
Sanırım Çin malı telefonlar hakkında fazla bilgi yok...:allalla:

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
sitelerde tam ekran dokunmatik olarak araştırın bulacaksınız ben birkaçtane buldum fakat linkleri yok ekleyemiyorum.

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
Merhabalar

320*480 boyutlu java uygulama.program ve oyunları kullanabilirsiniz ve sitede ben bir kaç tane buldum ve çalışıyor

bilginize.

sura06

Üye
slm arkadaslar bende dolia m6 kullanıyorum 1, hattan arama sms kullanamıyorum 2, sms cekıyo yanlız arama yapmıyo sızce nesı var yardım pls :hmmm

Üst Alt