yardım plsss

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
yardım plsss
yha arkadaşlar 2 sorum olcak ?

benim şuanki hattımın bir siteye 420 kontor borcu var... başka operatöre geçsem borcum silinr mi ? birde ben hat fiyatlarını sorim dedim yeni hat almak için adam bana 20 kontorlu turkcell hattı 14 tl ye satmya kalktı..nerdeyse 100 kontor fiyatı...bu fiyat sabit mi yoksa hery erde aynı mı :S

• Beğen
Tepkiler: seafight33

Catty

Catty

Emekli Yönetici
C-1)Diğer operatöre geçerseniz borcunuz silinir..
C-2)Fiyatlar değişiyor , bu yüzden yapacak bişey yok adam kârını fazlasıyla alıyor.Şikayet etme hakkınız bulunuyor.

Doğan

Üye
Evet silinir fiyatalrı bilmiyorum

sweety_boy_43

Üye
fıyatlar ılden ıle degısıyor burda(kthya) 20 kntr 10 tl .
borcunuz otomatık olarak sılınır.
cunku turkcelle 320 kntr borcum vardı vodafone gectım borcum kalmadı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Cevaplar çok güzel. Bana söyleyecek birşey kalmadı. Cevap verenlere teşekkürler.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Evet herkese teşekKür eDiyorum..bilgilendirdiğiniz için..Birde benim hattım kampus yeni hat aldım o hattı da kampus yapamıyomuşum..ama eski hattı iptal edip yeni hattı kampus yapabiliyormuşum...iptal edilmesini istemiyorum mesela diğer operatörlerden birine gecsem yeni hatTIMI kampus yapma ihtimalim doğuyor mu ?

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
o yüzden hattınızı taşımanıza gerek yok yada kapatmanıza sadece tarife değişikliği yapmaznız yeterli olacaktır:oke: diğer sorularınız cevabınıda saygı değer arkadaşlarımız vermiş bulunmakta

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim :) vallahi güzel oldu yha fazla olcak ama şe şey doğru mu müşteri hizmetini arayıp tc klimliğinin vererek kampüs yapma olayı :S

sweety_boy_43

Üye
tşk ederim :) vallahi güzel oldu yha fazla olcak ama şe şey doğru mu müşteri hizmetini arayıp tc klimliğinin vererek kampüs yapma olayı :S

suanda kampusun cok ılgı cekıcı kampanyası kalmadıgından dolayı musterı hızmetlerını arayarak kımlık bılgılerınızı belırterek kampusscele gecebılıyorsunuz..
ancak kımlık bılgılerınıze aıt baska bı kampuscell hattınız varsa gecemezsınız ...
yanı 1 kımlıkle 1 tane kampus sahıbı olabılıyorsunuz..
ıyı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt