yardım pls uzaktan kumanda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

realblood_2100

Üye
    Konu Sahibi
yardım pls uzaktan kumanda
sony ericcson k790i kulanıcısıyım uzaktan kumandayı ılk defa burda gördum yaptım ama beceremedım bluetooth'u bilgisayara takıp telefonumdan uzaktan kumanda secenegıne basıyorum acılıyor prsenter gıbı bısey var ona basıyorum cihazı arıyor diyo pc'mi buluyor uzaktan kumandaya baglanılıyor dıyor tam ardından ____'''bluetooth baglantısı kurulamadı diğer cihazdaki bluetooth ayarlarını kontrol edin:BT acık,cihaz görünür durumda ve menzılde'''''____ aynen böle diyor yardımlarınız için şimdiden tşkler

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

atpl79

Üye
kardeş teq sen deil herkes bu sorundan bıqmış durumda onun çözümü yoq die biliom ya da öle sanıom :(

saffah61

saffah61

Üye
aynı sorun bendede var çözüm bulursan yardımını bekliyorum

dark_streams

Üye
arkadaşlar tesadüf eseri yazışmalarınızı okudum kısaca acıklayım o bir sorun değildir sadece telefonu bilgisayara tanıtmanız gerekiyor...
kısaca anlatayım k790i kullanıyorum bende gayet mukemmel uzaktan kumanda ile kontrol ediyorum pc yi şimdi telefonunuzun kumanda bolumunde dekstopu tıklayın bulututu sec deyin BT acık,cihaz görünür durumda ve menzılde''''' bu yazı geldimi tanımıs oluyor simdi bilgisayardaki olaya gelelim masa ustundeki sağ alt köşedeki saatin orada bulutut simgesini bulup çift tıklayın ve oıradan acılan pencerede telefonunuzu secin içine girince mouse seklini çift tıklayın cep telle baglantı kurulucak sonra okey deyin cıkın artık kumanda bolumundeki kumandalar aktiff ilk defa bir forumda birşey anlatım deneyin yaparsınız..

RS-2144

RS-2144

Üye
telefonla pc yi EŞLEŞTİRDİKTEN sonra pc yi kontrol edebiliyoruz,,:)

ugur1990

ugur1990

Üye
yha arkadaşlar benim k790i deki sorun şöyle birşey bulututla gönderim yapamıyorum bulututu açıyorum fakat simgesi yok ve cihaz aradığımda menzilmi ne öle bişi dio işte ama ben tele aktarım yapmaya çalışıorum yine olmuo acaba aynı sorunmudur ???? acil yardımlarınızı bekliyorum :(

--------------- Ekleme ---------------

he birde şarzı 10 dkika gitmiyor yeni atarya aldım yine aynı yazılımsal birşeymidir acaba acillll yardımmmmmmmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt