(yardım) phoenix

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
(yardım) phoenix
ARKADASLAR NE YAPTIMSA PHOENİX LE BİR TÜRLÜ YAZILIM YÜKLEMEYİ YAPAMADIM ŞÖYLE BİR UYARI ALIYORUM (neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified) BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM. WİN7 KULLANIYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
ARKADASLAR NE YAPTIMSA PHOENİX LE BİR TÜRLÜ YAZILIM YÜKLEMEYİ YAPAMADIM ŞÖYLE BİR UYARI ALIYORUM (neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified) BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM. WİN7 KULLANIYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

products a At rm dosyalarını sonradan programı kapa aç olması lazım ben bole çözmüştümm nedense gormuyo oraları

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
ya arkadaşlar win7 64 bit kullanıyom ben. phonix programını kurdum ama açaıyorum nasıl yaparız.:S

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
ya arkadaşlar win7 64 bit kullanıyom ben. phonix programını kurdum ama açaıyorum nasıl yaparız.:S

masaustundekı kısayola sag tıkla uyumluluktan xp sp2 iyi seç bide alttakı yonetıcı ıle acın onun dekı tik i aktıf et sımdı dene :D

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Çok saol ama onları denedim dostum en son çare buraya yazdım :s nasıl yaparık ecep. 3 farklı yerden indirdim hepsi aynı :s

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
Çok saol ama onları denedim dostum en son çare buraya yazdım :s nasıl yaparık ecep. 3 farklı yerden indirdim hepsi aynı :s

64 bit uyumluluku yoktur belkı bunu kontrol etmıssındır ama ufak bı ayrıntı ıste 64 bıt program uyumluluklarında baya bı hata verıo sırf o yuzden 32 bıte gecmstım tekrar aklıma baska bırsey gelmıyo umarım cozersın..

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
çalıştırdım ama hata veriyor...

legend5858

legend5858

Üye
Eski srümdede çalışırda sen yapamamışssın:) nokia phoenix products içine RM-XXX şeklinde dosya yapsan .hata vermezdi.X ler senni telefonun kodu

chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kaç defa denedim senin dediklerini ama eski sürüm işe yaramadı son sürüm işe yarıyor

Gereyhan

Üye
Ben hala çözemedim bu sorunu win7 - 64bit işletim sistemim. bütün sürümleri yükledim olmuyor. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...