juristokrat
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok basit. Önünü doğru zamanda kapatacaksın. Ronaldo'ya atılan pasları engelleyeceksin. Zamanla bunları yapmayı öğrenirsin. Zaten biliyorum diyorsan, kusura bakma ama bilseydin o kadar gol yemezdin.
Kardes cr7 yi kanatta karsina al ustune geldikce geri kac topu ayagindan asar asmaz right+s yap adam topa kossun ve topu alsin ben boyle hic calim yemiyorum
Arsenali al barçada ona karşı koyacak adam yok sagna song ve mertesackeri geçemiyor bir türlü özellikle sagna ona gelen hiçbir pası geçirmiyor ama aldığında defansı biraz geri çek mertesackeri zor çalımlıyor zaten ve sagna ile pası kestiğin an üçgene sonuna kadar bas walcota at topu kanattan içeri iyi giriyor birazda çalım yapmayı biliyorsan marceloyu geç van persiieye ver pası gelişine yapıştır
Kardeş pas yapmıyor diyorsunda nasıl yani cris gidip autu dikip hemen mahalle maçındaki gibi alıp gitmiyor heralde demek istenen şey 3 pasta olsa sonuçta pas yapacak senin amacın topun olduğu yere anında pas ve şut tuşlarına aynı anda basıp pres yapmak ve topun cristianoya gelmesini önlemek olmalı
markaj ayarlarından markaja al kardeş
[COLOR=""][SIZE=""]oyuncu ayarlarından düşür[/SIZE][/COLOR]
Ama man citye karşı arsenali alma onları durduramıyorlar ama ronaldoyu durduruyorlar real madridin oyun stili arsenale tutmuyor
ben adamın üstüne gitmiyorum onun benim üstüne gelmesini bekliyorum alan savunuyorum yani sonrada ayağına kayıyorum ama topa
Arsenali al barçada ona karşı koyacak adam yok sagna song ve mertesackeri geçemiyor bir türlü özellikle sagna ona gelen hiçbir pası geçirmiyor ama aldığında defansı biraz geri çek mertesackeri zor çalımlıyor zaten ve sagna ile pası kestiğin an üçgene sonuna kadar bas walcota at topu kanattan içeri iyi giriyor birazda çalım yapmayı biliyorsan marceloyu geç van persiieye ver pası gelişine yapıştır
Usta harbi dediğin gibi çok iyi kesiyor sanga.dediğin şekilde bir maçta 4 gol attım eyvallah
tebrikler o kaç tane attı
5
- - - Eklendi - - -
Kolo Toure ve Kompany de çok iyi. Gördüğüm en iyi PES savunması.
evet ama madrid karşısında arsenal defansı daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?