yardım pc'nin hafızası durduk yerde doldu !

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
yardım pc'nin hafızası durduk yerde doldu !
benim pcye ccleanerı kurmuştum bir gün temizlik yaptırdım ve bilgisayarımı kapattım herşe y normaldi taki pc'yi açıncaya kadar bilgisayar ntdlr eksik ctrl+alt+delete yap falan diyordu taktım windows cd'sini bastım formatı ama yanlışlıkla sanırım eski sistemin üzerine kurdum çünkü şimdi bilgisayar en dandik cs 1.5 'te bile kasıyor kendini lütfen yardım!

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
hadi yaa birisi yardım etsin

Nazy

Üye
ozaman tekrar format atın
ama diski biçimlendirerek

Ozan

Admin
Bence ekran kartı sürücüsünü yüklememişsiniz

leiche

Emekli Yönetici
önemli dosyalarını yedekle öyle sağlam bir format at.
yapacak başka birşey yokki

tsuberk

Üye
o bilgisayarı en son kapatmadan önce ne yaptın? sorun burda eger psp paylaşım programı kullanıyorsan ( ares limewire bearshare ) orada indirecegin seyler de hd nde asıl yeri kadar gözükür indirdigin kadar degil asıl boyutu kadar görünür hardiskin boyutuna yaklastıgın icin olabilir o programdaki yüklenmekte olanları veya yüklenenleri kontrol et derim

bilgisayarı kapatmadan önce, c'root dizindeki ldr dedektörünü silmiş arkadaş daha ne yapacak...
bende bu hataya 2defa düştümde... hadi onu geçelimde, arkadaşım sanki konuyu hortlamışsın yaa...

Lütfen cevap yazmadan sol üst köşedeki tarihe dikkat edelim...

Bu şu demek, başlığın sol üst köşesinde yazının yazıldığı tarih bulunur... cevap yazmadan bu tarihe dikkat edelim... bknz.. 20.07.2008

dinccine

Üye
bilgisayarım>istediğin disk sürücüsü>özellikler>araçlar>istedigini seç parcalanmıs dosyaları birleştir>böylece boş yer kalmış olur