yardım. pc den ses çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
yardım. pc den ses çıkmıyor
ya dostlarım pc den ses çıkmıo haporlör son sesde ya ayarlarada bakdım 2 saattir kafa patlatıom burayı gördüm üye oldum hadi be doşstlarım yardım:(:(:(

Ozan

Ozan

Admin
Öncelikle hosgeldiniz aramıza, konu baslıgı daha anlasılır hale getirildi ve konu uygun yardım istek alanına alındı

Konuyu çözmemiz için daha detaylı bilgiler vermelisiniz.
Örnegin görev çubugunda saatin yanındaki ses simgesi çarpı işaretine sahip mi yoksa normal mi
Kasanın arkasındaki çıkıslardan dogru yere taktıgınza emin misiniz hoparlörü vs.

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
yok hepsinden eminim ya:(

--------------- Ekleme ---------------

hoşbuldum:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Öncelikle ses kartını tekrar yükleyin...Akabinde sisteme reset atın ve tekrar deneyin...Hoparlör ses ayarlarını kontrol edin ve donanım ayarlarınızada bakın...Mesela herhangi bir program tarafından kısıtlanıp kapatılmadığından da emin olun...Hoparlörünüzü farklı bir PC de deneyin...Bunları yapın sonuca göre tekrar yardımcı oluruz...

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
tamam yapdım arkadaşlar:oke::oke:

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
valla haporlöre bitane vurdum oldu :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:kop:

Neyse sorun hallolmuşya , o da güzel...

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
eved :pro:

kKORAY06

Üye
ya bendede öle olmuştu götürdüm serrwise adam ince ayar dedi 2dk yaptı werdi kasayı :D ince ayardır o kardeşim format attıktan sona olur

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye

mgygk

Üye
ya pc anakart deyişti ve drever cd cıkmadı içinden
ve suan nette ses alamıyorum ama normalde pcden musık dınleye hbiliyorum bunun sebebini bilen varmı?

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
ben bilmiyorum sen eniyisi konu aç ;)

aeercan66

aeercan66

Üye
arkadaşlar eğer formattan sonra pcnizden ses çıkmazsa ses drıverini kurun cd varsa cdden yoksada ses drıverinizın markasını öğrenin indirin ayrıca win7 kurunca cd drıverları uyumlu olmuyor böyle sorunlarda internetten drıverin adını yazıp wın 7drıver indir diyerek sonuca ulaşabilrsiniz

Üst Alt