[yardım ] oviye giriş yaparken tarih ve saat ayarları sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
[yardım ] oviye giriş yaparken tarih ve saat ayarları sorunu
oviye giriş yaparken tarih ve saat ayarlarını kontrol edin diyorum daha oturum aç a tıkladığımda bu hatayı veriyor ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz

• Beğen
Tepkiler: Tuba

alici-35

alici-35

Üye
Bende aynı sorunla karşılaşmıştım ovi'yi kaldırıp tekrar kurdum telefona sorun hallolmuş oldu şu anda bir sorun yok belle C7....

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
oviyi kaldıramıyorum ben sen nasıl kaldırdın ?

- - - Eklendi - - -

Tuba

Tuba

Üye
Bu gibi sorunlar için diğer konuların arasına değil ayrıca konu açmalısınız yazılım destek bölümüne mesajlarınızdan yeni bir konu oluşturuldu...
iyi forumlar...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

oviyi kaldırmak çok zor teker teker dosyalarını silmen lazım yada hard fotmat atman lazım. En iyisi flash at ;)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ovinin yüklü uygulamalarda dosyalarını bulamazsın kolay kolay sen en iyisi hard format at kardeşim flash la falan uğraşma...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Ovinin yüklü uygulamalarda dosyalarını bulamazsın kolay kolay sen en iyisi hard format at kardeşim flash la falan uğraşma...

yüklü uygulamalardan bahsetmiyorum zaten. C/Sys/Bin ve resource/apps falan onlardaki dosyalar. Ama yinede hard format en iyisi haklısın kardeş :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
C:sys\bin içerisinde yok onun uzantılar baktın mı sen hiç oraya... uzantı dosyalarının hiçbiri gözükmüyo... Tek yolu format...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt