yardım ovı magza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
yardım ovı magza
arkadaslar benım anlıyamadıgım bı sekılde tel ovı magzaya gırmıyor ovı magza ekranı gelıyor sonrada o syfadan bıraz bekledıkten sonra atıyor telefonu guncellledım yıne aynı sımdı ben ovı magzaya gırmek ıcın ne yapabılırım ....sımdıden tum arkadaslara tesekkurler

laplace06

laplace06

Üye
vallahi arkadaşım aynı sorun bende var 3 aydır bekliyorum anna gelince flash atacağım inşallah o zaman düzelir. daha önce hard format sonrası ovi mağaza sorunu yaşayanlar diye bir başlık vardı oradaki talımatlara göre flash ladım biraz düzgün çalışışıp qt ile ilgili birşey yükleyince birdaha oviye giremiyorum hoş girince birşey de yok o da ayrı mesele ama ben tam olsun diyorum işin özü bende giremiyorum......

----------Eklendi @ 10:29:31 ---------- Yazıldı @ 10:28:27 ----------

birde şu son sürümü indir kur yükledikten sonrada telefonu aç kapa bir dene aynı sorundan müzderip kişilerin kini çözömüş

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/ovi-store-son-versiyon-buyrun-540427.html

ben bu versiyonu yükledim program smart installer ile yüklenirken hata verdiği için tamamlanamıyor...

uribaju

uribaju

Üye
vallahi arkadaşım aynı sorun bende var 3 aydır bekliyorum anna gelince flash atacağım inşallah o zaman düzelir. daha önce hard format sonrası ovi mağaza sorunu yaşayanlar diye bir başlık vardı oradaki talımatlara göre flash ladım biraz düzgün çalışışıp qt ile ilgili birşey yükleyince birdaha oviye giremiyorum hoş girince birşey de yok o da ayrı mesele ama ben tam olsun diyorum işin özü bende giremiyorum......

----------Eklendi @ 10:29:31 ---------- Yazıldı @ 10:28:27 ----------

ben bu versiyonu yükledim program smart installer ile yüklenirken hata verdiği için tamamlanamıyor...
birde bunu dene
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-v2-12-42-s-3-symbianos9-x-signed-533023.html

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadassım aynı hatayı bende aldım yukleıyo server dan yuklerken ahta verıyo ..olmasa telı garntıye verıcem ...baklım hadı hayırlısı v bugunden sonra kararımı verdım mekkye doner donmez bı n9 alıcam ...sıkldım artık bu n8 ın hatalarından

uribaju

uribaju

Üye
evet arkadassım aynı hatayı bende aldım yukleıyo server dan yuklerken ahta verıyo ..olmasa telı garntıye verıcem ...baklım hadı hayırlısı v bugunden sonra kararımı verdım mekkye doner donmez bı n9 alıcam ...sıkldım artık bu n8 ın hatalarından
yukarıda verdiğim linktekini kurmayı denedin mi kardeş birkaç arkadaş onu kurunca düzeldiğini söylüyor

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
denedım bu seferde unable to ınstall hatası verıyo ...yıne yardımın ıcın tesekur ederım artık nokıa musterı temsılcıne sorucam bıde

uribaju

uribaju

Üye
kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadasım onerın ıcın tesekkur ederım ...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Bende aynı sorun vardı verdim KVK yeni yazılım yüklediler Taş Gibi Oldu :) Boşuna uğraştım onu bunu kur ama ovi storenin son sürümünde çözül dü diye duymuştum olmuyorsa ver servis uğraşsın :)

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
servıs sart ...ned eolsa ben uretmedım bu telefonu ...demı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...