torerrgti
Üye
-
Konu Sahibi
-
2.1 diye birşey yok ki ? bir yalnışlık var bencede...
Lakin ram kullanımına baktığınızda nerelere harcıyor ?
Bence siz bir güncelleme yaparsanız sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
LG nin sitesinden LG Tools Dosyasını indirim, Telefonunuzu bağlayarak bir güncelleme yapınız isterseniz ..
senin bahsettiğin durum yerçekimi sensörü ile alakalı oluyor genellikle. yerçekimini telefon ters algıladığında cihazı sessize vermeye programlanıyor o şekilde oluyor. eğer telefona yeni farklı bir rom atmadıysan sensör ile alakalı bir sıkıntı olabilir, eğer atmış isen bu gibi sorunlar yazılımsalda olabiliyor. cihazında hangi android sürümü mevcut?
yercekimi sensorü derken ? kafam karıştı.. bu özellik hani şu çağrı geldiginde telefonu yuzustu cevirdiigimizde susması gereken durum deilmi ? telefonu dier sensorle ilgili işlemlerinde sorun yok hersey işliyo bitek bunu beceremiyorum.. telefonun sürümü 2.2 froyo
yercekimi sensorü derken ? kafam karıştı.. bu özellik hani şu çağrı geldiginde telefonu yuzustu cevirdiigimizde susması gereken durum deilmi ? telefonu dier sensorle ilgili işlemlerinde sorun yok hersey işliyo bitek bunu beceremiyorum.. telefonun sürümü 2.2 froyo
aynen kardesım aynı seyden bahsedıyoruz.. anladım senın dedıgını ve tahmınımce sensor ayarlarınla ılgılı bı durum ona bı ayar cek bırseyı kalmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?