Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardim: opera yer imlerindeki sayfaları kurtarma?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alenkolik
Üye
Konu Sahibi
yardim: opera yer imlerindeki sayfaları kurtarma?
Arkadaşlar operada yer imlerine kaydettigim sayfalarin klasörüne nerden ulaşabilirim. Iki gundur operayi açamıyorum silip tekrar yukkeyecegim. Ama kaydettigim sayfalarda silinecek onları kurtarmak istiyorum. Nasıl yaparım bu işi.
MücahitTokgöz
Telefonun rootluysa Titanium Backup ile Operanin yedegini al sildikten snra yukle operayi ardndan Titanium Backup prgramini acip operadaki yedeklerini geri yukle.
Arkadaşlar operada yer imlerine kaydettigim sayfalarin klasörüne nerden ulaşabilirim. Iki gundur operayi açamıyorum silip tekrar yukkeyecegim. Ama kaydettigim sayfalarda silinecek onları kurtarmak istiyorum. Nasıl yaparım bu işi.
eğer operada kullanıcı profili olusturduysanız , korkmadan silip yukleyebilirsiniz yeniden programı kurdugunuzda , ayarlardan opera linki açıp kullanıcı adınızı ve parolanızı girin , program yerimlerini yüklemeye başlar.. ama opera kullanıcı profili olusturmadıysan root yapıp titanium backup programı ile duzeltebilirsin sadece bu durumu...