Yardım note 3 stok rom

Sponsorlu Bağlantılar

itaLyan01

Üye
    Konu Sahibi
Yardım note 3 stok rom
Arkadaslar cihazimi rootladim ancak garantisi gitti orjinal stok rom bulamadim türkçe rom nerden bulurum.
Cihaz : Samsung Note 3 Neo SM-N7500Q

CoDeXx

Üye
bu son surum Turkiye Stock Rom rapidgator yazandan indirebilirsiniz..

Eger ki odin ile flashlayarak root attiysaniz knox sayacina bakin eger knox sayaci artmissa stock rom ile duzelmez..su an icin knox sayacini sifirlama yolu yok..ama normal apk ya da pcden yaptıysaniz knox sayacini kontrol edin sadece odin sayaci artmissa onu silebilirsiniz ama knox sayaci artmissa sayaci sifirlayamazsiniz..

Tabi servis sayaca bakmazsa sorun degil ama bazıları bakiyor..Bunlarada dikkat edin..

itaLyan01

Üye
    Konu Sahibi
King root ile rootlama yaptim pcden sanirim knox artmadi romu neyle yuklemem gerek ayrica orjinal haline donermi durum kismi özel yaziyo

CoDeXx

Üye
King root ile rootlama yaptim pcden sanirim knox artmadi romu neyle yuklemem gerek ayrica orjinal haline donermi durum kismi özel yaziyo

Odin ile yapacaksiniz ilk haline doner telefon sifirdan kutu acilimi gibi kurulum yaparsınız..Ancak romu atmadan once wipeleri yapin rom atma islemi bitince de kurulum yapmayın yine wipeleri yapin oyle kurulumu yapin daha temiz ve saglikli bir kurulum olur sorunsuz sekilde kullanirsiniz..Eger ki orjinal rom yukleme konusunda bilgi sahibi degilseniz ayrintili olarak yardımcı olabilirim...

itaLyan01

Üye
    Konu Sahibi
Mumkunse hocam wipe yapmak vs bunlari bilmiyorum sadece rootlama yaptim onuda kaldiramadim

Üst Alt