Yardım: Nokia kullanıcıları güncelleme problemleri....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vavra22

vavra22

Üye
    Konu Sahibi
Yardım: Nokia kullanıcıları güncelleme problemleri....
Arkadaşlar nokia 701 aldım ve güncellemek için pc ye bağladım güncelleme devam ederken yükleme esnasında usb'den çıkmış gibi pc telefonu görmüyor ''cihaz üzerinden bağlantı kurulamadı veya cihaza bağlanılamıyor'' uyarısı verilmekte 10-15 saniye arayla ''cihazınıza bağlanamadı'' hatası veriliyor yaklaşık 3 dakika boyunca cihaz bir bağlanıyor daha sonra geri koptu diye uyarı alıyor doğal olarakta güncellenemiyor. daha sonrada pc suite cihazınızı tekrar kurtarın hatası vererek yüklemeyi iptatl ediyor. başka bilgisayarlarda da denendi aynı problemle karşılaştım.
hatta 5800 ı güncellemeye kalktım yine aynı sorunla karşılaştım

Ayrıca güncellemeyi wireles üzerinden denediğimde 5827kb güncellemesi gözüküyor, fakat bilgisayara bağladığımda nokia pc suite programıyla veya nokia softcore update programıyla gösterilen boyut 427 MB.

Bunlardan dolayı halen güncellemedim

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

barisclermont

barisclermont

Üye
Bilgisayarda nokia ile ilgili ne varsa kaldir. Bir uninstaller programi kullanmani tavsiye ederim. Program parçacigi kalmasin bilgisayarinda. sonra ovi suite programinin en son sürümünü yükle. Telefonuna hard reset at. öyle dene bir de.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar nokia 701 aldım ve güncellemek için pc ye bağladım güncelleme devam ederken yükleme esnasında usb'den çıkmış gibi pc telefonu görmüyor ''cihaz üzerinden bağlantı kurulamadı veya cihaza bağlanılamıyor'' uyarısı verilmekte 10-15 saniye arayla ''cihazınıza bağlanamadı'' hatası veriliyor yaklaşık 3 dakika boyunca cihaz bir bağlanıyor daha sonra geri koptu diye uyarı alıyor doğal olarakta güncellenemiyor. daha sonrada pc suite cihazınızı tekrar kurtarın hatası vererek yüklemeyi iptatl ediyor. başka bilgisayarlarda da denendi aynı problemle karşılaştım.
hatta 5800 ı güncellemeye kalktım yine aynı sorunla karşılaştım

Ayrıca güncellemeyi wireles üzerinden denediğimde 5827kb güncellemesi gözüküyor, fakat bilgisayara bağladığımda nokia pc suite programıyla veya nokia softcore update programıyla gösterilen boyut 427 MB.

Bunlardan dolayı halen güncellemedim

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

harici kamera varsa kamera driverini tamamen sil kamerayı pcden çıkar tekrar belleyı yükle

vavra22

vavra22

Üye
    Konu Sahibi

harici kamera varsa kamera driverini tamamen sil kamerayı pcden çıkar tekrar belleyı yükle

yok olmadı ayrıca hard format atmak tehlikeliymiş diye duydum o yüzden denemeye kalkışmadım başka bir yolu varmıdır güncellemenin cihaz bağlantısı usb den koptu deyip duruyor.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
suite güncellemesi daha sağlam olacağından başka bir bilgisayarda deneyin. Bir de kablosuz ağ üzerinden olan güncellemeler sadece ham olan dosyalardır. O yüzden boyutları küçük olur ama onda bile bataryanız yeteri kadar dolu olması lazım.
Bir diyeri de başlığınız yanlış olmuş san ki herkez de aynı sorun varmış gibi.

vavra22

vavra22

Üye
    Konu Sahibi
suite güncellemesi daha sağlam olacağından başka bir bilgisayarda deneyin. Bir de kablosuz ağ üzerinden olan güncellemeler sadece ham olan dosyalardır. O yüzden boyutları küçük olur ama onda bile bataryanız yeteri kadar dolu olması lazım.
Bir diyeri de başlığınız yanlış olmuş san ki herkez de aynı sorun varmış gibi.

yani wifi üzerinden güncelleme yaptığımda 5827 kb lık boyutla güncelleme yapılması halinde herhangi bir problem olurmu işimi görürmü çünkü suite güncellemesinde sürekli aynı hatayı alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt