Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım... Nokia C7 Belle'deki digital saati yanlışlıkla kaldırdım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
02samsat
Üye
Konu Sahibi
Yardım... Nokia C7 Belle'deki digital saati yanlışlıkla kaldırdım.
Arkadaşlar,
Nokia C7 Belle'deki digital saati yanlışlıkla kaldırdım. Tekrar nasıl yükleyebilirim. Forumda aradım çözümünü bulamadım. Teşekkür ederim.
serinaga
Üye
Sildim derken ? Ayarlardan mı kaldırdın ?
02samsat
Üye
Konu Sahibi
başka bir digital ekledim. Hem o eklediğim bulamıyorum hemde orijinal olan saati bulamıyorum. WİDGET ekleden bakıyorum bulamıyorum.
fairtail
Üye
uygulama yöneticisinden kaldırdıysan Menü,Ayarlar,Telefon,Telefon yönetimi,Orij.tel.ayarları,veri sil ve geri yükle yaptınmı yaparsan telefon ilk günkü ayarlara döner ve silmiş olduğün program geri yüklene bilir şifre sorarsa 12345 yaz.
uygulama yöneticisinden kaldırdıysan Menü,Ayarlar,Telefon,Telefon yönetimi,Orij.tel.ayarları,veri sil ve geri yükle yaptınmı yaparsan telefon ilk günkü ayarlara döner ve silmiş olduğün program geri yüklene bilir şifre sorarsa 12345 yaz.
Yardımın için teşekkür ederim. Ancak dediğin şekilde yaparsam tüm oyun, program ve muziklerim vs hepsi gidebilir.
Ama ben bu saati kaldırmadım. Başka bir TÜRKİYE HARİTALI olan digital saati ekledim. Ancak ne o haritalı saati ne de orijinal olan saati ekrana getirebiliyorum. Uygulama yöneticisinden kaldırmadım.
Yardımın için teşekkür ederim. Ancak dediğin şekilde yaparsam tüm oyun, program ve muziklerim vs hepsi gidebilir.
Ama ben bu saati kaldırmadım. Başka bir TÜRKİYE HARİTALI olan digital saati ekledim. Ancak ne o haritalı saati ne de orijinal olan saati ekrana getirebiliyorum. Uygulama yöneticisinden kaldırmadım.
aynen bende oldugu gibi, gecen bende türkiye haritali saati yükledim dün aksam kaldirdim digital saat tüm gitti ne yüklediysem ettiysem geri getiremiyorum bu saati bir cözümü olan varmi.
ozcangoral
Üye
rompatcheri açıp open for all yamasını aktif edin. ve bir dosya yöneticisiyle c\private\200159c0 klasörü altındaki themes klasörünü tamamen silip telefonu kapatıp açın. orjinal widgetler geri gelecektir.
rompatcheri açıp open for all yamasını aktif edin. ve bir dosya yöneticisiyle c\private\200159c0 klasörü altındaki themes klasörünü tamamen silip telefonu kapatıp açın. orjinal widgetler geri gelecektir.
slm,arkadas themes klasörünü sildimmiydi bütün kurdugum widgetsler gidiyor mu.
ozcangoral
Üye
hayır hiçbir şeyin gitmiyor merak etme.ana ekranlarını sıfırlıyor.telefonu kapatıp açtığında yeniden ana ekranlarını yüklüyor sadece.ama orjinal halde. düzenlemek sana kalıyor.hiçbir widgetin veya oyunun programın silinmiyor.