Yardım nokia 6300 için ezan programına ihtıyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

poyrazali

poyrazali

Üye
    Konu Sahibi
Yardım nokia 6300 için ezan programına ihtıyacım var
arkadaslar benım nokia 6300 telefonuma butun ezan programlarını yukledım. ama ne yazıkkı seslı uyarı sıstemı çalışmıyor. ayrıca hata olmasın dıye cep telefonumdakı butun uyarı seslerınıde ezan olarak ayarladım. ama ne yazık kı yıne olmadı. arkadaslar lutfen bır bılen varsa yazsın. çok sıkıntıdayım. allah razı olsun. emegı gecenlerden ama ben bu programları tam olarak yukleyemedıgımı dusunerek cepmuvakkıt,cepvakıt, v.b. butun programları netten yukledım yıne sonuç alamadım. lutfun yardım edın.çok sıkıntıdayım yardımınıza ıhtıyacım var.:nono:

• Beğen
Tepkiler: AMED123

spneko

Üye
merhaba arkadaşım problem nedir ? cepvakit vb programları telefonuna mı kuramıyorsun yoksa kuruyorda sonuçmu alamıyorsun ? bende nokia e 61 modeli var ve cepvakit programını kullanıyorum gayet gzl ve stabil çalışıyor tavsiye ederim sanada... ek bilgi; programı arka planda açık olarak bırakman gerekiyor vakti gedliği zaman ezan okuması için bilgine...

poyrazali

poyrazali

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım problem nedir ? cepvakit vb programları telefonuna mı kuramıyorsun yoksa kuruyorda sonuçmu alamıyorsun ? bende nokia e 61 modeli var ve cepvakit programını kullanıyorum gayet gzl ve stabil çalışıyor tavsiye ederim sanada... ek bilgi; programı arka planda açık olarak bırakman gerekiyor vakti gedliği zaman ezan okuması için bilgine...

bende malesef nokıa 6300 var... programı telefona kuruyoyorum kurunumda herhangıbır sorun yok... ayarlı olarak çıkış yapıyorum. ama ezan vaktınde uyarı alamıyorum... sadece sorun bu ... eger bıldıgınız nokıa 6300 ıcın çalışan bır program varsa. paylaşırsanız sevınırım...
tesekkurler. ilgilendınız ıcın

neomer

Üye
aynı sorun bende de var. lütfen yardım

malcomsan

Üye
6300 bendede vardı arkadaşlar ezan praogramları arka fonda gizli çalısan ve zamanı gelince kendiliğinden aktif olan praogramlardır...cepvakit programı sizin telde calışır ama ezan vakti ezan okumaz ancak o yelefon içi su an en iyi program odur
artık idare edin...

AMED123

Üye
tşkler sagol

Üst Alt