yardım!!! n95 telefonumun açılışta nokia yazısı geliyor sonra siyah ekran sürekli tekrarlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yardım!!! n95 telefonumun açılışta nokia yazısı geliyor sonra siyah ekran sürekli tekrarlıyor
arkadaşlar allah rızası için bi yardım.. elimde bir n95 var. şarja taktığım anda nokia yazısı geliyor,3sn sonra siyah ekran geliyor,sonra bi 3sn siyah ekranda kalıp tekrar nokia yazısı geliyor.bu ritimde sürekli takrarlıyor bu yazdıklarımı.telefonu açmaya çalısıncada aynısı oluyor.nokia yazısı geliyor,3 sn sonra siyah ekran tekrar 3sn sonra nokia yazısı tekrar 3sn ye sonra siyah ekran sürekli tekrarlıyor.kapatmaya çalışınca kapatma tuşu bi işlev görmüyor.bataryayı çıkarana kadar aynı şekilde devam ediyor.telefon kapalıyken hard format atmaya çalısıyorum tepki yok.aynı şeyleri tekrarlıyor.bi nokia yazısı bi siyah ekran.bataryada problem yok.telefon nasıl bu hale geldi bir fikrim yok.bi arkadasımdan aldım,aldığımda bu şekildeydi.sıvı teması falanda olmamış.böyle bir sorunla karsılasan oldumu acaba.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Hasan

Üye
bataryayi çıkart hafıza kartını çıkart bataryayi tak öyle açmayi dene

Tepkiler: marseyas_07

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Flash atın sorun kalmaz

Hasan

Üye
dead flash atman lazım

Flash çare. Ama Nseries flash yutmuyo diyolardı

Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.fakat ben anlamadım olayı...artık ümidi kesmiştim uğraşmayı bırakacaktım yarın devam ederim flash atamyı denerim falan diye.son bikere daha denedim hard formatı oldu. yaklasık 20. deneyişim ve hepsinde aynı şekilde aynı tuş kombinasyonları ile yamıstım * 3 yeşil tuş ve açma kapatma tusu.nasıl oldu anlamadım valla.kusura bakmayın sizleride yorum yeniden tesskür ederim

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Şuan Nokianın Hemen Hemen tüm Cihazlarına Flash Mümkün

Hmm Neyse ya boşver hayatımda 2 şeyden bişey anlamadım
1.Flash yazılım vs,
2.Neden 2. Yi merak edip okuduğunuzu

----------Eklendi @ 23:23:44 ---------- Yazıldı @ 23:21:43 ----------

ke
sorun değil. Gece gece burda bekliyosak yardım isteyeni bekliyoruz demektir.
ke

Konu Sahibi
eyvallah kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...