Yardım N80 program sertifika hatası...

Sponsorlu Bağlantılar

memocih

Üye
    Konu Sahibi
Yardım N80 program sertifika hatası...
herkese selam telefonum N80 geçen yıl aldım son 1 kaç aya kadar herşey iyi gidiyordu. ama nedense tarih ilerledikce telefona çoğu program yüklenmez oldu şöle bi hata veriyor:
telefon ayarı bozuk veya süresi geçmiş sertifika. Birçok sis dosyasını yüklerken oldu. bi dvixplayer yükleniyor

sis programların içine sertifika göndüm, bütün ayarlarına baktım hiçbirşey olmuyor yine aynı delirecem ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bence 5 ytl ye telefoncuya serfitika yüklettir...

SaNta_relaoded

Üye
Dostum, ben de ayni sorunu yasadim, ama sorun telde veya sertifikada degil, sertifika sureleri 2025-e kadar olmali. Yani sorun programlarda eskimis ve bozulmus olabilir, sen yeni cikan programlarini veya yeni update versiyonlari dene !!!!!!! :)

kalhani

Üye
bak arkadaşım bende n80 kullanıyorum sertifika süresi geçmiş diyor ise senin yapman gerekn ya yeni sürümler yüklemen yada telefonun tarihini 1 yıl dakar geri olman sorunu çözer ama telefonda bi sorun yok merak etme
eğer tarihini geri alırsdan herşey normale döner

yusufcuuk

yusufcuuk

Üye
benim telefonumda n80 hic program yuklemiyor ya desteklemiyor dio ya sertifa istiyo yukledim bi prgramida kaldirsam tekrar ayni prgrami yuklemeye calistigim da da kabul etmiyo bu neden kaynaklaniyo acaba cozumunu bilen varsa ltf yardim

--------------- Ekleme ---------------

bu sorunun cozumunu bilen yok mu arkadaslar ltf yarim uzun suredir bisi yapamadim

eskibiruye

Üye
arkadaşlar aynı hatayı bende alıyordum süresi geçmiş sertifika diyordu.baya bi aramıştım sorunu çözmek için.
tek yapman gereken şey o hatayı alınca telefon ayarlarına gir tarihi 1 yıl geriye at olmadı 2 yıl geriye at kesin düzelecektir hepsi bu.

toprakumit

toprakumit

Üye
çilekeş çok ii söylemiş :spr

yusufcuuk

yusufcuuk

Üye
cogu programda n80 icin uyumlu yaziyo ama en telefonuma yuklemeye calistigimda uyumlu deul dio bu genel de sis dosyalarinda oliyo napmaliyim acaba yardimci olan olursa sevinirim

yusufcuuk

yusufcuuk

Üye
bu konuda bi bilgisi olan varmi arkadaslar lutfen yardim

FerreT

FerreT

Üye
sis dosyalarının çoğu n80le uyumlu değildir..Beta aşamasında olan programlarda telefona ciddi zarar verir vs.. mesajları verir..Sertifika hatasını kökten kaldırmanız için programları imzalamanız(sertifikalamanız)gerekiyor..bunun için cer dosyasına sahip olmalısınız The_bozkurt nickli üyenin imzasından cer dosyası alıp çalışmayan programları sertifikalayıp dilediğiniz zaman tarihi geri almadan kullanabilirsiniz..

yusufcuuk

yusufcuuk

Üye
saol kardes herkese yardimlari icin tsk

toprakumit

toprakumit

Üye
Bişey değil kardeş :)

hasanhasan123

Üye
n80 denince deli oluorm allahm neler yasadım o tel ile :d

bayramocar

Üye
n 80 nın neden fazla oyun yok

--------------- Ekleme ---------------

n 80 güzel oyunlar yükleyin arkadaşlar ben bulamıyorum

cherii

Üye
Arkadaşlar nokia N80 telefonlarında mesela bir tema yüklüyoruz ama süresi geçmiş sertifika dio ama bunu halledebiliriz telefonunuzun tarih ayarlarına girin ve tarihi biraz geriye atın yani01,01.2007 gibi yada biraz daha ileriye 13,05,2007 die ondan sonra programı calıstırın olacak kesin cözüm deneyin bende oldu sorunsuz.... :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt