Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım n8 qt sorunu :S:S acil
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
Yardım n8 qt sorunu :S:S acil
arkadaşlar n8 kullanıyorum qt leri pek çok siteden araştırdım hepsinden genellikle yüklerken sonuc aynı sertfikaaaa sorunu.
Neyse telefonu hackledim sertifikayı hallettim. bu sefer de uygulama güncel değil sorununu alıyorum.
Yardım edebilirmisiniz ?
candost38tr
Üye
n8 zaten qt uygulamaları desteklıyor bildiğim kadarıyla neden yüklüyorsunkı
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
format attmadan önce desteklyordu.formattan snra magaza da gtti.Bazı programlar kurmak içn qt istyor
dreampol
Üye
evet bende aynı durumdayım .. bana da lazım
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
Yok mu bilen biri yardım etsin 1 haftadır çözemedim olayı
[ENGİN]
Üye
forumdan yada magazadan foursguare yı indirıp bir dene yada mağaza için forumda cwrt core 1.00 adlı dosyayı indirip tele yükle sonrasında mağazayı yüklemeyı dene
arkadaşım şimdi şunu deniyeceğim qt leri bazı uygulamaları yüklerken kendi kuruyor diye biliyorum.Magazadan fmobi 7 gün trial programını kurmaya çalış oto kurması lazım çünki o programda lazım oluyor diye biliyorum.Bu sorunu çözebilir
[ENGİN]
Üye
hangı uygulama uyumlu değıl anlamadım
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
foursguare uygulaması
[ENGİN]
Üye
nokia sleping screen i dene birde
SamiMaMi
Üye
Konu Sahibi
qtleri yarım yamalak yüklemiştim daha önce sanırım bu yolla oluyor ama qtler bende mevcut bazıları hata verdi yüklerken.Teşekkürler şimdi telefonu yedekleyip formatlıyorum bu sorun çözülür sanırım artık cok sagol kardeşş
[ENGİN]
Üye
eyvallah
candost38tr
Üye
format tan sonra silinen dosyalar:magaza,harıtalar,vıdeo ve foto duzenleyıcıler,sosyal aglar.ve bırkac onemşız uygulamalar.vıdeo ve foto uygulaması sılınmıstı bulana kadar cok ugrasmıstım