yardım n70'çiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okkankaya

okkankaya

Üye
    Konu Sahibi
yardım n70'çiler
arkadaşlar n70 kullanıyorum telefonu yeni açtığımda menü tuşuna basılı tuttuğumda 'anykey' diye birşey çıkıyor ve kayboluyor telefona güncelleştirme ve format attım fakat gitmedi nedir bu bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi şimdiden Teşekkür Ederim...:bye2:

TRAKYALIM

Üye
bendede N70 kullanıyorum o senin dediğin şey hepsinde war bence korkucak bişey yok yani:D

manisalee45

Üye
bnde öyle bir sorun yok bnde n70 kullanıyorum.

63urfalı

63urfalı

Üye
zararı yoksa sala gitsin :bye2:

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar o anykey denilen uygulama sağ taraftaki multimedya tuşu yaa panik yapmayın :D :D
oraya hangi uygulamayı koyarsanız bastığınızda o açılıyo ya, telefon açılınca o tuşu etkinlestiriyo işte.
X-plore de uygulama yöneticisi var. Telefonda hiçbir program açmadan oraya bakarsanız, yani xplore-menü-araçlar-uygulamalar yaptığınızda orda anykey olduğunu görürsünüz. Onu kapatırsanız multimedya tuşu çalışmaz ;)

berduş44

Üye
Arkadaşlar o anykey denilen uygulama sağ taraftaki multimedya tuşu yaa panik yapmayın :D :D
oraya hangi uygulamayı koyarsanız bastığınızda o açılıyo ya, telefon açılınca o tuşu etkinlestiriyo işte.
X-plore de uygulama yöneticisi var. Telefonda hiçbir program açmadan oraya bakarsanız, yani xplore-menü-araçlar-uygulamalar yaptığınızda orda anykey olduğunu görürsünüz. Onu kapatırsanız multimedya tuşu çalışmaz ;)

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt