!!YARDIM!! MONTE MFJF1 YAZILIMINDA ve ROUTE 66 NAVİGASYONUNDA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertarmagan

Üye
    Konu Sahibi
!!YARDIM!! MONTE MFJF1 YAZILIMINDA ve ROUTE 66 NAVİGASYONUNDA SORUN
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

BU KONUDAKİ YAPILANLARI HARFİ HARFİNE YAPTIM YAZILIMI YUKLEDIM ROUTE 66 YI YUKLEDIM AMA BİRKAC SORUNUM VAR 1.Sİ MESAJLARIMA DOSYALARIMA vb. YERLERE GİRDİĞİM ZAMAN EKRANIN SOL UST VE SAG ALT KOSESINDE KIRMIZI RENKTE BİR LEKE VAR BUNU NASI KALDIRABİLİRİM 2.Sİ DE NAVİGASYONU YAPARKEN ROUTE 66 1-2 SANIYE GECIKMEYLE ARKAMDAN GELIYO MESELA YOLDA GİDERKEN BI YERE DONDUGUM ZAMAN ROUTE 66 2-3 SANIYE SONA DONUYO VE HEP ARKAMDAN GELIYO YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum ekranındaki kırmızı noktanın sebebi bence burn in yani ekran yanmasıdır ama başka birşeyde olabilir(Burn in'i sadece serviste yaparlar)ikincisi GPS'nin yavaslığından olabilir forumda bir konuda Samsung Monte'nin GPS sini Jet kadar arttırmak diye bir konu vardı onları yap eğer olmazsa çözümü yoktur..

mertarmagan

Üye
    Konu Sahibi
ekrandan kaynaklanan bısı dııl kardes cunku jtjl2 yukledıgım zaman gecıyo xeje1 ve mjfj1 yazılımlarını yukledıgım zaman cıkıo bu sorun yazılımı atarken PFS dosyalarını yuklemıyorum ondan mı kı??

Sertug1991

Sertug1991

Üye
birde PFS dosaylarnı yükleyerek dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt