Uygulama yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

emil029

emil029

Üye
    Konu Sahibi
yardim lutfen
benim telefon sony xperia c (c2305 model numarasi) ben telefonuma cyanogenmod yazdim amma simdi silmek istiyorum bana yardim edin !!! :( :( :(

abandonware

abandonware

Üye
cyanaogen modu yazdım derken? CM ROM'u flashladın mı yoksa tema (launcher) falan mı kurdun?

emil029

emil029

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
Kardes web siteden cyanogenmod yukledim resmi web sitesinden cyanogenmod.org dan.
O halde, "Sony xperia C2305 stock rom" şeklinde bir arama yap ve bulduğun romu recovery'den telefona flashla.

emil029

emil029

Üye
    Konu Sahibi
O halde, "Sony xperia C2305 stock rom" şeklinde bir arama yap ve bulduğun romu recovery'den telefona flashla.
Kardes ben oyle bir arama yaptim ama bi stock rom bulamadim hepsi custom rom yani ozel sen bi arama yapib bana link atsan olurmu? android versionu 4.2.2 dir.

abandonware

abandonware

Üye
Kardes ben oyle bir arama yaptim ama bi stock rom bulamadim hepsi custom rom yani ozel sen bi arama yapib bana link atsan olurmu? android versionu 4.2.2 dir.
bakayım..biraz inceledim ama cidden bende bulamadım.. şu linke bi göz at:

eğer cm flashlamadan evvel sistem yedeği aldıysan sistem yedeğini geri yükle

emil029

emil029

Üye
    Konu Sahibi
bakayım..biraz inceledim ama cidden bende bulamadım.. şu linke bi göz at:

eğer cm flashlamadan evvel sistem yedeği aldıysan sistem yedeğini geri yükle
Kardesim eline saglik cok yardimci oldun tewekkurler telefonun yedegini almistim cok ise yaradi.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
emil029

emil029

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabildiğime sevindim :)
kardesim yardimci oldunda bu benim telefon icin deyil ki desteklemiyor off ya kaldim cyanogende o zaman custom rom yuklemek meecburiyyetindeyim 4.2.2 custom bulcaz artik

abandonware

abandonware

Üye
kardesim yardimci oldunda bu benim telefon icin deyil ki desteklemiyor off ya kaldim cyanogende o zaman custom rom yuklemek meecburiyyetindeyim 4.2.2 custom bulcaz artik
:hmmm baya bi araştırdım ben sana stok rom ama bir türlü bulamadım.. bu çok garibime gitti açıkçası :hmmm xperia z arayüzlü romları yüklemeyi dene o zaman veya cm 11 (android kitkat) yüklemek te fena olmayabilir.

emil029

emil029

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm baya bi araştırdım ben sana stok rom ama bir türlü bulamadım.. bu çok garibime gitti açıkçası :hmmm xperia z arayüzlü romları yüklemeyi dene o zaman veya cm 11 (android kitkat) yüklemek te fena olmayabilir.
saagol kardesim ama z icin olanlar calismaz bende artik problemi onardim pc companiondan benim telefonumu /tabletimi onar yaptim oradan duzeltdim bi stok rom bulamaman normal cunki telefon z z1 z2 gibi taninmadigi icin hakkinda cok ta bilgi yok zaten tavsiyem eyer cokta taninmayan bi model aliyosaniz root veya cyanogen mod veya custom rom indirib yuklerken tedbii onceden alib rom falan arayin ve eyer root yapiyosaniz unroot da oyrenin ki benim gibi bol buglu bi custom rom kullanmak zorunda kalmayasiniz.simdilik telefon calisiyor ama en iyi 4.2.2 custom romu bulmaliyim bence
isteyen sony xperia c romlarini buradan yukleye bilir bi link buldum

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Stock rom yükle kalkar

mürteza16

mürteza16

Üye
Xda'ya baktın mı?

Üst Alt