Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım Lütfen :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-WADE BURAK
Üye
Konu Sahibi
Yardım Lütfen :(
Arkadaşlar benim bir sorunum var avea açık hat aldm kullanıyorum ama hangı tarıfelerden yararlanabilirim konusma suresı felan normal avea hattı arıyorum 20 kontor 5 dakıka olmadan bitiyor... bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim iyi forumlar...
Hayır 150 ve üzeri yüklediğinde heryöne 2 dk. 1 kontör! En fazla bu kadar. Ayrıca sen fazla yükleyemiyorsan 9333'ü ara tarifeni öğren eğer tarifen hepsibir ise 100 yükle her yönü dakikası 1 kontöre ara!
colaturka14
Üye
mobil öğrenci tarifesi iyidir.aylık 150 ve üzeri kontör yükersin.patlıcandan aveadan aveaya 180 dk bedava konuşma süresi verir.mesaj her yöne bir kontör.mobil öğrenciden mobil öğrenciye 10 dakikası 2 kontör.diğer yönlere de dakikası 2 kontör.
oguzkagan11
Üye
bende geçicem şu mobil öğrenciye inşallah,sonra da kartalcell
mobil öğrenci tarifesi iyidir.aylık 150 ve üzeri kontör yükersin.patlıcandan aveadan aveaya 180 dk bedava konuşma süresi verir.mesaj her yöne bir kontör.mobil öğrenciden mobil öğrenciye 10 dakikası 2 kontör.diğer yönlere de dakikası 2 kontör.