lionn38
Üye
-
Konu Sahibi
-
airdroid yada Teamwiever
"Akıcı olsun" demişsin, bu isteğini karşılayabilecek bir teknoloji yok şu an bilgisayar için. Mutlaka ekran görüntüleyebileceğin uygulamalar var ama akıcı değil.
İnternetin hızlıysa airdroid süper akıcı oluyor ama düz 8mbit internet hızı lazım
Airdroidin hangi menüsünde bu ekran senkronizasyonu?
Arkadaşlar cevaplar için teşekürler. Elinize sağlık. Bir samsung televizyon ile samsung hdmi kablosu almadan olmayacak sanırım. Televizyon alacak durumda yok şimdilik bekleyelim bakalım.
Ben yapmıştım ama şuan tatildeyim ve bilgisayarım yanımda değil yanımda olsaydı sana tarif ederdim
Biraz kurcala bulursun
Dostum airdroidi bende yükledim ancak senin bahsettiğin menüyü bulamadım. Nasıl olacak acaba. İnternet hızı iyi. Kablosuz adsl de iyi marka. Programı kurcaladım ancak rehber uygulamara göz atma mesaj falan hepsi var ancak ekranı göremiyoruz. Bi müsait olduğunda baksan. Eskiden n73 vardı. Symbian s603rd de remotecontreller miydi adı şimdi tam hatırlayamadığım bir program vardı. Hatta telefonun modeline göre programa skin de yükleyebiliyordun. Ancak o usb ve bluetout üzerinden çalışıyordu sanırım. Android gibi bir platformda böyle bir program olmaması ilginç ve büyük bir eksiklik bence. Tek istediğim telefonda sevdiğim birkaç oyun var acaba büyük ekranda görebilirmiyiz diye televizyon olmadan. Ama olsa bile sanırım hdmi çıkışındaki kaliteyi ve akıcılığı vermeyecek. Ancak aynı ağ üzerinde adsl cihazının izin verdiği ölçüde bir aktarım olamazmı. Yani kaliteli bir aktarım. Onu da bilmiyorum. Teamwievier gibi internet üzerinden aktarım değilde yerel ağ içerisinde iki cihazın wifi üzerinden bağlantısı gibi. Neyse bu konularda pek bilgim yok. Olaki böyle bir olay çıkarsa buraya yazarsanız sevinirim.
Kardeş en erken 20 gün sonra anlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?