NR6630
Üye
-
Konu Sahibi
-
DOSTUM ŞÖYLE Bİ DURUM VAR BENİM hat avea ama aynı sim kart başka lg g3 te h+ ile giriyor ve başka simkart gene bende h ile giriyor diğerlerinde h+ ile girerken,, şaştım kaldım avea yı aramadımmıki apn nizi güncelleyelim dediler güncelledi aynı b**k geneaynı sorunua avea ile yaşadım. Telefona vodafone takıyordum "h" oluyordu, avea hattımı takınca yine "e" oluyordu.
Müşteri hizmetlerini aradım. Hat sistem sıfırlama falan yaptılar, birkaç saat "h" takıldı, yine gitti. Ben de kırdım attım hattı ve o gün avea'ya tevbe ettim.
H+ var mı şuandaArkadaşım ben gecici bi yontemini buldum ayarlar > uygulamalar > tüm uygulamalar > uygulma tercihlerini sifirla
Şebeke seçimini 2g,3g otomatik yap seninki 2 g de duruyor gibi–––ayarlar/veri/mobil ağlar şebeke ___yolunu izleyerek git düzeltyanımdaki bi başka g3 h+ ile girerken benimki h ile giriyor neden oldu anlamadım benimki 32 gb diğeri ise 16 gb tabi,ki bundan olcanı sanmıyorum tyaw kafam karıştı varmı arkadaşlar bir bilen bunun ayarı falan varmıdır acep mğhendislik kodlarında falan ?_??? bekliyorum çok sağolun nette bayağı yaşayan olmuş yazandan allah razı oldus cevabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?