!!!!!!!!! Yardım lütfen !!!!!!!!!!((((dikkatinizi çekmek için ne yapabilirim ? ))))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!!! Yardım lütfen !!!!!!!!!!((((dikkatinizi çekmek için ne yapabilirim ? ))))
Beyler hepsiburada.com güvenilir mi sizce?
Daha önce alışveriş yapanlar lutfen yardım etsinler benim korktuğum taraf kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesi böyle bir şey kimsenin başına geldi mi ? :S
Lütfen yardım çünkü Sony Ericsson alabileceğim başka yer yooook !!!!!!
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Türkiye'de en güvenilir sitedir bence.ben defalarca alışveriş yaptım kesinlikle bir sorun olmadı.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kredi kartı.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir sorun olmadı yani dimi nadir abi ? kredi kartı bilgilerin felan sağlam yani ?
Teşekkür ederim yardımınız için :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabii ki canım hiçbir sorun olamaz.koskoca firma.birşey değil.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
başka arkadaşlarda yardım ederse çok güzel olur :) :)

yiğitsaraç

Üye
sorun olmaz yorumlarına bakın bide o satıcının daha önceki alışverişlerine bakın

ardacanx

Üye
güvenli

omerynd

omerynd

Üye
bende kaç kere alışveriş yaptım bir sorun olmadı. Bilgilerinin çalınmasından korkuyorsan firmadan değil bilgisayaridan kork. Sağlam bir antivirüsün olsun sık sık da güncelle birşey olmaz

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamamen sağlam bir yer. Çok defa ordan alışveriş yaptım.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yardımlarınız için :)

baytarma

Üye
Bencede sağlam site

wagh

Üye
kredi kartıyla alcaksan sağlam site.ama şifreni girerken sanal klavye ile girmeni tavsiye ederim.böylece kimse kredi kartınla ilgili bilgilere ulaşamaz.

Revengeful

Emekli Yönetici
AlpReis

AlpReis

Üye
İnternetten alışverişte en sağlam sitelerden birisidir. Zaten bazı güvenlik kavramlarını karşılamayan sitelere bankalar kartını kullandırtmaz bildiğim kadarı ile, 5 yıldır alışveriş yaparım, giderek daha iyi olmakta, güvenle alışveriş yapabilirsin, arkadaşların dediği gibi sende kullandığın bilgisayara dikkat et (internet cafe vs.) güvenli olsun

atom karinca:)

atom karinca:)

Üye
gittigidiyor ve hepsiburada güvenle alısveriş yapabilirsin sadece satıcının aldıgı olumlu yorumlara dikkat et yeter bazıları kötü mal verebiliyor

Captain

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt