Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım LütfeN: 5800 müzik çaLar hata veriyor..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultra99
Üye
Konu Sahibi
Yardım LütfeN: 5800 müzik çaLar hata veriyor..
TelefonmLa müzik çaLar a girdğmde
GENEL Sistem Hatası diye hata veriyor bunun sebebi nedir ?
--------------- Ekleme ---------------
yArdııııım
ArslanArif
Üye
tel kapalıyken yes, no, kamerave acma kapama tuşlarına sırasıyla basılı tutarak format at
ve açılıştaki eller gene kadar bırakma tabi önce önemli bilgileri yedeklemeyi unutma
enqin17
Üye
arkadaşlar benim de müzik çalarım hafıza kartındaki bütün şarkıları görmüyo.. pc suit hata verdiği için usb yi depolama modunda kullandım.. şarkılar dosya yöneticisinde görünüyo ama müzik çalar da yok.. yardım ederseniz sevinirm..
fanat1
Üye
Arkadaslar bu devamlı gündeme gelen bi problem ve n serisi yeni modellerin hepsinde var malesef ( n86 n96 n97 vb ) Bir kac forumda okuduguma göre virüslü müzik dosyalarından kaynaklanıyormus ve söylenene göre o virüslü dosya silindigi zaman problem ortadan kalkıyormuş. Benimde devamlı basıma geliyor hafıza kartını biçimlendiriyorum telefonu biçimlendiriyorum düzeliyor. Kalıcı cözüm bulursanız benide haberdar edin.
arkadaşlar benim de müzik çalarım hafıza kartındaki bütün şarkıları görmüyo.. pc suit hata verdiği için usb yi depolama modunda kullandım.. şarkılar dosya yöneticisinde görünüyo ama müzik çalar da yok.. yardım ederseniz sevinirm..