Yardım-K770i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MedivH

MedivH

Üye
    Konu Sahibi
Yardım-K770i
SE de acemiyim K770i aldım ama bunun sağ seçim tuşunda turkcell-im var bunu nasıl değiştirebilirim ayrıca bu Normal modda falan yakınlaştırma yapmıyo bunu nasıl halledicez versiyon yükseltirsem olurmu ?

Ozan

Ozan

Admin
Tam hatırlamıyorum ancak ayarlarda biryerde vardı onu değiştirme yolu, ayarlarda ekran ayarları yada bekleme ayarları gibi yerleri gezin bir:hmmm

emo67

emo67

Üye
ayarlarda genel menusunde kısayollarım var orda
n degıstırebılırsın

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
yta sonny ericson bazen bu durumları karıstırıo baya:S

essen

Üye
valla aynı sorun bendede var fakat ayarlar kısmında bulamadım???

tunga35

tunga35

Üye
ayarlardan genele gir oradan kısayollardan ayar yapabiliyorsun arkadaşım

yk_yildirim

Üye
hayır arkadaşım algılama sorunun mu var senin dediğin yerden joistikteki sağ sol alt tuşları değişiyo turkcell'im değiştirilemiyo

MedivH

MedivH

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim ama biraz karışık bi iş bu iş ayarlardan düzelmiyor

aytu123

aytu123

Üye
çok karışık arkadasım nokia olsa kolay ama ericson :nono:

maynatay29

maynatay29

Üye
Arkadaşım bende bu sorunu yaşamıştım.
Ama başka bir sitede buldum ve hallettim.
Biraz karışık ama maalesef başka yoluda yok.
Sana O sayfayı olduğu gibi kopyalayıp yolluyorum. O siteye üye olman da gerekebilir belki.
Ama emin ol kesinlikle çalışıyor.

Önce Usb Driver Kurun ve telefonu tanıtın Anlatımdaki Gibi

Usb driver Kurup Telefonu tanıtmak İçin

İlk Önce verdiğim Usb Driver Programını Pcnize Kurun Kurulum esnasında gelen uyarıların hepsine Eveti Seçin
Usb Driver Kurulduktan Sonra telefonunuzu kapatın Ve Kapalı şekilde Telefondaki C tuşuna basarak Usb kablosuna bağlayın Pcniz yeni Donanım bulundu Uyarısı Verince İlk uyarıya Sadece Bu kezi Seçin gelen 2. Uyarıya ise Otamatik Yükleyi Seçip gelen Tüm Sorulara Eveti Seçerek telefonunuzu Pc nize tanıtın

gerekli usb Driver link

Sonra Aşağıda Verdiğim Jd Flasheri İndirin Rarından Dışarı Çıkarın Klasör Olarak

Jd Flasher Link

Jd flasher klasörünün içine Girin far.exe dosyasını çalıştırın
ALT ve F1 tuşlarına basın Çıkan pencereden Just da Flasheri Seçin

Yine Çıkan Pencereden
Script : DB2020 port : Dcu 60 hız : 9216000 Seçin

Sonrada Enter Matrix yazan yere tıklayın
Ardından Telefonu Kapalı Şekilde Telefondaki C Tuşuna Basarak Bağlayın

karşınıza Oflash ve Ofs Diye İki Bölüm Çıkacak Burdan Ofs ye Girin
Çıkan pencereden TPA ya girin Sonra Presete Girin Son Olarak Custom Yazan yere Girin Bu Klasörün içinde Right_Softkey_Hook.itm Dosyasını Mouse İle Sağ tıklayıp Seçin Sonrada Jd flasherdeki Delete Yazan Yere tıklayın Uyarılarada Evet Veyada Yes diyerek Dosyayı Silin

Sonra Custom klsörünün En yukarısında Noktalara ... tıklayarak geri gelin
yani TPA/PRESET klasörüne Geri Geldik Şimdi SYSTEM Yazan klasöre girin
Sonra Custmenu Yazan Klasöre girin Burda RIGHT_SOFTKEY_HOOK klasörünü ve CUST_MENU_DATA.DAT yazan Dosya ile Beraber Mouse İle sağ tıklayıp ikisini Seçin Ve Delete Basarak Silin
Silme İşlemi Bitince ... Noktalara tıklayarak en başa kadar gelin Ve Çıkan uyarıya Yes Diyerek programdan Çıkın Telefonu Açın Ve Artık Turkcell İm Yerine Menu yazacak Sağ Seçim Tuşunda

OROCHI'den ALINTIDIR. KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER

fedaivatansever

Üye
orochi ve maynatay ikinizede çok teşekkürler büyük bir dertten kurtuldum sağolun.........saygılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
ayarlardan kısayollarıma girip o tusa baska bır ozellık ataman lazım.eğer olmadıysa bilgisayar programları ile olabilir ancak hangi bilgisayar programı ile olacagını bılmıyorum..

halil_15

halil_15

Üye
ismini vermek istemiyorum ama o firmada türk cellin kampanyaları var onun için o tel öyle tli kapatırkende türksel logosu bulunuyor

bredkit

Üye
maynatay29 kardeş meraba. elımde c702 telefon var ve bu turkcell-im mevzusu benımde canımı sıkıyo bu cıhazda. vermıs oldugun yonergelerı yerıne getırdım ama usb driverın kurulumunda bı problem oldu sanırım. usb drıver kısmında bahsetmıs oldugun "İlk Önce verdiğim Usb Driver Programını Pcnize Kurun Kurulum esnasında gelen uyarıların hepsine Eveti Seçin
Usb Driver Kurulduktan Sonra telefonunuzu kapatın Ve Kapalı şekilde Telefondaki C tuşuna basarak Usb kablosuna bağlayın Pcniz yeni Donanım bulundu Uyarısı Verince İlk uyarıya Sadece Bu kezi Seçin gelen 2. Uyarıya ise Otamatik Yükleyi Seçip gelen Tüm Sorulara Eveti Seçerek telefonunuzu Pc nize tanıtın"
bölümündeki hiç bir uyarıyla karsılasmadım. yanı telefonu pc ye tanıtamadım sanırım. eger musaıt oldugun bı zaman bu konuyla ılgılı bana yardımcı olabılırsen sevınırım. tesekkurler. [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

maynatay29 kardeş meraba. elımde c702 telefon var ve bu turkcell-im mevzusu benımde canımı sıkıyo bu cıhazda. vermıs oldugun yonergelerı yerıne getırdım ama usb driverın kurulumunda bı problem oldu sanırım. usb drıver kısmında bahsetmıs oldugun "İlk Önce verdiğim Usb Driver Programını Pcnize Kurun Kurulum esnasında gelen uyarıların hepsine Eveti Seçin
Usb Driver Kurulduktan Sonra telefonunuzu kapatın Ve Kapalı şekilde Telefondaki C tuşuna basarak Usb kablosuna bağlayın Pcniz yeni Donanım bulundu Uyarısı Verince İlk uyarıya Sadece Bu kezi Seçin gelen 2. Uyarıya ise Otamatik Yükleyi Seçip gelen Tüm Sorulara Eveti Seçerek telefonunuzu Pc nize tanıtın"
bölümündeki hiç bir uyarıyla karsılasmadım. yanı telefonu pc ye tanıtamadım sanırım. eger musaıt oldugun bı zaman bu konuyla ılgılı bana yardımcı olabılırsen sevınırım. tesekkurler. [email protected]

imer-25

Üye
ya arkadaşlar bu driveri nasıl yuklıycez

avser63

Üye
Arkadaşım bende bu sorunu yaşamıştım.
Ama başka bir sitede buldum ve hallettim.
Biraz karışık ama maalesef başka yoluda yok.
Sana O sayfayı olduğu gibi kopyalayıp yolluyorum. O siteye üye olman da gerekebilir belki.
Ama emin ol kesinlikle çalışıyor.

Önce Usb Driver Kurun ve telefonu tanıtın Anlatımdaki Gibi

Usb driver Kurup Telefonu tanıtmak İçin

İlk Önce verdiğim Usb Driver Programını Pcnize Kurun Kurulum esnasında gelen uyarıların hepsine Eveti Seçin
Usb Driver Kurulduktan Sonra telefonunuzu kapatın Ve Kapalı şekilde Telefondaki C tuşuna basarak Usb kablosuna bağlayın Pcniz yeni Donanım bulundu Uyarısı Verince İlk uyarıya Sadece Bu kezi Seçin gelen 2. Uyarıya ise Otamatik Yükleyi Seçip gelen Tüm Sorulara Eveti Seçerek telefonunuzu Pc nize tanıtın

gerekli usb Driver link

Sonra Aşağıda Verdiğim Jd Flasheri İndirin Rarından Dışarı Çıkarın Klasör Olarak

Jd Flasher Link

Jd flasher klasörünün içine Girin far.exe dosyasını çalıştırın
ALT ve F1 tuşlarına basın Çıkan pencereden Just da Flasheri Seçin

Yine Çıkan Pencereden
Script : DB2020 port : Dcu 60 hız : 9216000 Seçin

Sonrada Enter Matrix yazan yere tıklayın
Ardından Telefonu Kapalı Şekilde Telefondaki C Tuşuna Basarak Bağlayın

karşınıza Oflash ve Ofs Diye İki Bölüm Çıkacak Burdan Ofs ye Girin
Çıkan pencereden TPA ya girin Sonra Presete Girin Son Olarak Custom Yazan yere Girin Bu Klasörün içinde Right_Softkey_Hook.itm Dosyasını Mouse İle Sağ tıklayıp Seçin Sonrada Jd flasherdeki Delete Yazan Yere tıklayın Uyarılarada Evet Veyada Yes diyerek Dosyayı Silin

Sonra Custom klsörünün En yukarısında Noktalara ... tıklayarak geri gelin
yani TPA/PRESET klasörüne Geri Geldik Şimdi SYSTEM Yazan klasöre girin
Sonra Custmenu Yazan Klasöre girin Burda RIGHT_SOFTKEY_HOOK klasörünü ve CUST_MENU_DATA.DAT yazan Dosya ile Beraber Mouse İle sağ tıklayıp ikisini Seçin Ve Delete Basarak Silin
Silme İşlemi Bitince ... Noktalara tıklayarak en başa kadar gelin Ve Çıkan uyarıya Yes Diyerek programdan Çıkın Telefonu Açın Ve Artık Turkcell İm Yerine Menu yazacak Sağ Seçim Tuşunda

OROCHI'den ALINTIDIR. KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER
kardeş ona flaş atırman lazım yoksa o türkcell animasyonu gitmez yoksa...

kafkaz

kafkaz

Üye
slm arkadaşlar sizden bi ricam olacaktı bana k770i nin usb kablo bağlantıları lazım elimde bi tane usb kablosu olsa halledecektim ama yok eğer elinde olan var ise usb telefona giren tarafın resmini gönderirseniz sevinirim

halil.316

Üye
eline emeğine sağlık çok işime yaradı çok sağol :)

faral74

Üye
Öncelikle teşekkür ederim yazınız için..
Enter matrix e kadar geliyorum ama ondan sonra hata veriyor time exceed diye bir şey çıkıyor bir türlü onu geçemedim. bir tavsiyeniz var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt