Arkadaşım bende bu sorunu yaşamıştım.
Ama başka bir sitede buldum ve hallettim.
Biraz karışık ama maalesef başka yoluda yok.
Sana O sayfayı olduğu gibi kopyalayıp yolluyorum. O siteye üye olman da gerekebilir belki.
Ama emin ol kesinlikle çalışıyor.
Önce Usb Driver Kurun ve telefonu tanıtın Anlatımdaki Gibi
Usb driver Kurup Telefonu tanıtmak İçin
İlk Önce verdiğim Usb Driver Programını Pcnize Kurun Kurulum esnasında gelen uyarıların hepsine Eveti Seçin
Usb Driver Kurulduktan Sonra telefonunuzu kapatın Ve Kapalı şekilde Telefondaki C tuşuna basarak Usb kablosuna bağlayın Pcniz yeni Donanım bulundu Uyarısı Verince İlk uyarıya Sadece Bu kezi Seçin gelen 2. Uyarıya ise Otamatik Yükleyi Seçip gelen Tüm Sorulara Eveti Seçerek telefonunuzu Pc nize tanıtın
gerekli usb Driver link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra Aşağıda Verdiğim Jd Flasheri İndirin Rarından Dışarı Çıkarın Klasör Olarak
Jd Flasher Link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jd flasher klasörünün içine Girin far.exe dosyasını çalıştırın
ALT ve F1 tuşlarına basın Çıkan pencereden Just da Flasheri Seçin
Yine Çıkan Pencereden
Script : DB2020 port : Dcu 60 hız : 9216000 Seçin
Sonrada Enter Matrix yazan yere tıklayın
Ardından Telefonu Kapalı Şekilde Telefondaki C Tuşuna Basarak Bağlayın
karşınıza Oflash ve Ofs Diye İki Bölüm Çıkacak Burdan Ofs ye Girin
Çıkan pencereden TPA ya girin Sonra Presete Girin Son Olarak Custom Yazan yere Girin Bu Klasörün içinde Right_Softkey_Hook.itm Dosyasını Mouse İle Sağ tıklayıp Seçin Sonrada Jd flasherdeki Delete Yazan Yere tıklayın Uyarılarada Evet Veyada Yes diyerek Dosyayı Silin
Sonra Custom klsörünün En yukarısında Noktalara ... tıklayarak geri gelin
yani TPA/PRESET klasörüne Geri Geldik Şimdi SYSTEM Yazan klasöre girin
Sonra Custmenu Yazan Klasöre girin Burda RIGHT_SOFTKEY_HOOK klasörünü ve CUST_MENU_DATA.DAT yazan Dosya ile Beraber Mouse İle sağ tıklayıp ikisini Seçin Ve Delete Basarak Silin
Silme İşlemi Bitince ... Noktalara tıklayarak en başa kadar gelin Ve Çıkan uyarıya Yes Diyerek programdan Çıkın Telefonu Açın Ve Artık Turkcell İm Yerine Menu yazacak Sağ Seçim Tuşunda
OROCHI'den ALINTIDIR. KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER