[Yardım] Jailbreak nasıl yapılır lütfen söyleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuralpyusuf

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım] Jailbreak nasıl yapılır lütfen söyleyin.
selam arkadaşlar bende iPhone 3G S 8GB var. Önceden 3G'ye jailbreak yaptım ama sim kilidini bir türlü kıramadım o yüzden kaldırdım. tekrar 3G S'e yapmak istiyorum ama bişey olur mu diye korkuyorum. en son version 4.02 yüklü. sim kilidi kırabilirmiyim? Vodafone sim kilidi var

defnep633

defnep633

Üye
bu işlemin nasıl olduğunu bilmiyorum ama normal telefoncularda maliyeti 50 apple mağazalarında 40 tl tutarı var :)

atakax

atakax

Üye
bu işlemin nasıl olduğunu bilmiyorum ama normal telefoncularda maliyeti 50 apple mağazalarında 40 tl tutarı var :)

apple magazalarına gidip jailbreak yaptırmak istiyorum derseniz adam sizi levyeyle kovalar :D
ayrıca neden para veresinizki??? 4.02 jailbreak suanda mevcut değil ama shsh kaydınız varsa (yok muhtemelen) 4.0.1 e düşürerek ve ordanda jailbreak.me adresine girerek jailbrek yapmıs olursunuz yani 50 tl yi adamın web sitesine girmesi için vermiş olursunuz ama sakın apple store a gidip abi jailbreak yaptırcaktım demyin :D:D valla peşinizden gelirler :D:D

cptalperen

cptalperen

Üye
apple magazalarına gidip jailbreak yaptırmak istiyorum derseniz adam sizi levyeyle kovalar :D
ayrıca neden para veresinizki??? 4.02 jailbreak suanda mevcut değil ama shsh kaydınız varsa (yok muhtemelen) 4.0.1 e düşürerek ve ordanda jailbreak.me adresine girerek jailbrek yapmıs olursunuz yani 50 tl yi adamın web sitesine girmesi için vermiş olursunuz ama sakın apple store a gidip abi jailbreak yaptırcaktım demyin :D:D valla peşinizden gelirler :D:D

bence de levye kısmına kesinlikle katılıyorum :D

carantinas

carantinas

Üye
jailbreak isi biraz karısıktır ilk zamanlar bende anlamıyordum kafam karısıyordu ama once forumdaki konuları oku arastır bi anca oyle ogrenirsin.. kardesım.

atakax

atakax

Üye
aslında çok karısık değil be usta önceden karısıktıda artık çok kolaylaştı

carantinas

carantinas

Üye
arastırması lazım yanı anlatılsa bile anlamaz karısır cunku cydia ne source ne ssh baseband ne felan demeye baslarsan iptal..

serhad-gla

serhad-gla

Üye
ya bise sorcaktim elimde 3G 8GB VAR format atmak istiyorum yanliz formattan sonra yine 3.1.2 ye dusurmek istiyorum yani jailbreak yapmak icin nolur yardimci olun arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt