mc.a
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hızı falan artırmak mümkünmü ?Şarjını korur. titreşimi, ekran aydınlığını vb. en aza indirir, böylece batarya daha fazla dayanır.
Hızı falan artırmak mümkünmü ?
(Sende program varsa ayarların ekran goruntusunu atabilirmisin . cok fena bozuldu da tel )
1.Soft formatta , telefon hafızasındaki taslaklar silinir mi ?
2. Cfw atınca hafıza kartında kurulu programlar etkilenir mi ?
1 ve 2 doğruevet taslak silinir 2 evet program gidiyordu galiba ben yaptığımda sesler resimler kalıyor ama cfw attığında hafıza kartına format atacaksın yoksa garip hatarlar alırsın
Banada olmustu. Ama buldum aio patch yükle geçer. Ev ekraninin dönmesini istemiyosan graphic tikini kaldır
Amacın hızlandırmaksa, garantisi de 6aydan az kalmışsa sağlam bi cfw at bence, tüm bu çıkan ve çıkacak olan sorunlardan kurtulmuş olursun.
Belki 20 defa ardarda CFW kurdum ve hiçbirinde hafıza kartına format atma gereği duymadım1 ve 2 doğruevet taslak silinir 2 evet program gidiyordu galiba ben yaptığımda sesler resimler kalıyor ama cfw attığında hafıza kartına format atacaksın yoksa garip hatarlar alırsın
O zaman 2 sinide yapamam . Eğer müsaitse yükleyip ayarlarla oynamadan ekran görüntüsü atabilir misiniz her ayarın . Bayağı kötü oldu tel . Allah rızası için bi yapabilir misiniz
hangilerini işaretlemek gerekiyor aio patch de
Hepsini ama ev ekranının dönmesini istemiyorsan uıGraphic tıkını kaldır.
o tema efektiyle alakalı değil mı ? Yani bende öyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?