Yardım.hızı Cok Düsük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wapcimor

Üye
    Konu Sahibi
Yardım.hızı Cok Düsük
arkadaslar son günlerde adsl hızım cok düstü.internetten saniyede 1kb indiriyo.hatta bazen 780 byte a düsüyor.adsl hız ölçme sayfasından hızı ölçtürdüm.50kbps yazıyor.tarife 3Gb.
ne yapmam lazım?

ABC

ABC

Üye
arkadaşım benim de bir ara 256da kalmıştı 512ye geçmemişti...bence önce bi düşün bir ayarla oynadın mı diye sonra bir virüs tarat o da olmadı ara ttelekomu gelip baksınlar...mesela ben de gelip hatlarda sorun olduğunu buldular sonra düzeldi çok şükür.bir de şu var gerçi sen speedtest yaptım diyosun ama bazı indirdiğin verilerde bu sorun olabiliyor.ben kurtlarvadisinin videosunu indiriyodum kendi sitesinden aktarım hızı 78byte yazdı.aha dedim noluyoz sonra girdim güzel sitemize herhangi bi dosya indirdim burdan 56kb yazunca rahatladım.sen sıkma canını nasılsa düzelir kardeş...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Modemi de dinlendir arada bir; fazla sıcakladığı zamanlar bağlantı hızı düşüyor ne hikmetse.

wapcimor

Üye
    Konu Sahibi
modem le filan alakası yok gibi.sogukkende aynı sey.50 ile baslayıp 1kb a kadar düsüyor.arkadasın evine modemi götürüp orda denedik sak diye indirdi.ama bizim evde 1kb.T T a telefonmu acsam acaba

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(wapcimor &#064; Jan 9 2006, 04&#58;18 PM) [post=249210]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
modem le filan alakası yok gibi.sogukkende aynı sey.50 ile baslayıp 1kb a kadar düsüyor.arkadasın evine modemi götürüp orda denedik sak diye indirdi.ama bizim evde 1kb.T T a telefonmu acsam acaba
[/b][/quote]

aç bence telefon.problem hatta gibi.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
modemi resetleyip tekra kur bence butun ayarların sıfırlansın tekrar dene...sorun devam edıyosa ararsın bence...

the_patriot

Üye
bencede modeme bir reset çek

wapcimor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar modeme tam 10 defa restartladım.5 manuel 5 defa da programından restartlamama ragmen hala aynı.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telekom&#39;u ara ve durumu bildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt