YARDIM-HAFIZA KARTINDAN RESİM SİLME hk.

Sponsorlu Bağlantılar

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM-HAFIZA KARTINDAN RESİM SİLME hk.
MERHABA ARKADAŞLAR;
benim hafıza kartımda bir klasörün içinde 50tane resim vardı ve ben bu resimleri yanlışlığa sildim.o resimler benim için önemliydi şimdi ben resimlere veda mı edicem.silinen resmleri geri yükleyebilrmıyim.konu hakknda yorumlarınızı bekliyorum
tel modelim:6300

Cynical

Cynical

Üye
Bir rivayete göre EasyRecovery programı silinen dosyaları geri getirebiliyor. Ancak ben hafıza kartının formatı FAT32'den RAW'a döüştüğünde EasyRecovery'nin RAW rescue opsiyonu bir halta yaramamıştı. Yine de denemekten zarar gelmez. Ayrıca "GetDataBack Data Recovery" programını da deneyebilirsin. Ben RAW formatına dönmüş diskimi bu programla kurtarmıştım zamanında.

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
Bir rivayete göre EasyRecovery programı silinen dosyaları geri getirebiliyor. Ancak ben hafıza kartının formatı FAT32'den RAW'a döüştüğünde EasyRecovery'nin RAW rescue opsiyonu bir halta yaramamıştı. Yine de denemekten zarar gelmez. Ayrıca "GetDataBack Data Recovery" programını da deneyebilirsin. Ben RAW formatına dönmüş diskimi bu programla kurtarmıştım zamanında.

hocm ilgnz içn tsk ederm.EasyRecovery bu programa googledn baktm geri dönüşüm kutsundan silinen dosyalari geri yüklüyormuş.ama benim isteğm telefnumun hafza kartyla alakalı.yada usb ile teli pcye bağlayarak silinen resmleri geri yükleyebilrmym.çok önemli benım içn

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
İnanın cok yardımcı oldunuz ònerileriniz için çok çok teşekkür ederm.şuan teldeyim.pc açınca programları deniycem inşallah işim görülür.yardımlarnz içn tekrar teşekkürler iyi forumlar

Odysseus

Odysseus

Üye
Simply Flummoxed ' un eklediği Pen Drive programı işinizi gördü mü?

Üst Alt