eskbxl
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne oldu hayırdır
Şanslısınusta nerelerdesin sana bakiniyordum telefonun imeil i uctu bir turlude geri getiremiyorum
internetten bir suru yontem denedim olmadi. mobil aga baglanmiyor.
kuruyorum pc ye ama bir turlu calsitiramiyorum gormuyor telefonu yada kurulumunda bir hata var.
ne diyor exe çalışmıyormu ? vidoe altındaki linkten diğer sürümü deneyebilirsin bende videoda görmüştüm zaten şu an sadece 9505 desteği var bildiğim kadarıyla yada 4 parçalı rom yüklemeyi dene odin ilebilgi ver ama
usta exe tiklayinca su hatayi veriyor
NSPro box was not detected
make sure box is connected and try again
dort parcali romu nerden bulabiliriz baya aradam bulamadim hep tek oda telefondan yapiliyor.
Su an musait değilim mobilim kardeşim akşam iftardan sonra iyice araştırıp buraya yazarım
saol usta olmazsa teamwiwer lede baglaniriz
saol usta simdi indiriyor yaklasik bir saat sonra bitecekinsallah bu sefer duzelir.
Rica ederim umarım olur yoksa farklı yollar deneriz bakarız.
said usta ALLAH razi olsun sendensen olmasan benim isim harbiden cok zor sayende hallettik oldu ilk gun gibi
harbiden sen olmasan benim isim harbi harbi cok zor usta birsey daha sorayim titanium backup actigim zaman android id si degisti eski andorid idisi kullanilsinmi diye souryor
bu nedir. ne diyeyim yenisimi eskisimi
Her kurulumda cihazin ismi degisir onu soruyorayrica bizler burda yardimlasma icin variz kardeşim
GT 9500 tapatalk HD ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?