yardım...ekran sağa kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
yardım...ekran sağa kaydı
nasıl olduğunu anlatayım..bi cevapsız çağrıya bakarken tel kendine reset attı ve açıldığında baktım ki ekran çok az da olsa sağ tarafa kaymış..ekranın sol tarafında aşağı doğru çizgi halinde bi ışık gibi bişey gözüküyor..çok rahatsız edici değil aslında ama yine de canım sıkıldı..telefonu yeniden başlattım,bataryayı falan söküp 10 dk kadar bekleyip geri taktım ama geçmedi..var mıdır ki bi çaresi acaba..telefon c6-01..teşekkür ederim..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl olduğunu anlatayım..bi cevapsız çağrıya bakarken tel kendine reset attı ve açıldığında baktım ki ekran çok az da olsa sağ tarafa kaymış..ekranın sol tarafında aşağı doğru çizgi halinde bi ışık gibi bişey gözüküyor..çok rahatsız edici değil aslında ama yine de canım sıkıldı..telefonu yeniden başlattım,bataryayı falan söküp 10 dk kadar bekleyip geri taktım ama geçmedi..var mıdır ki bi çaresi acaba..telefon c6-01..teşekkür ederim..

7370 le soft format at

adanalı1

adanalı1

Üye
Ekranı değişmişmiydin kardeş hîç?

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş hiç değişmedi.şu soft formatı deneyim ben bi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
formatla olmaz bence...servise ver dostum

TheMadness

TheMadness

Üye
ekrandaki devrede sorun var bence...

hakan_710

hakan_710

Üye
kapatıp açtığında düzelmiyosa servise gönder göndermeden önce başka bir telefonla video çekip servise verirken videoyu da yanında verirsen daha ii olur. bakarsın adamların elinde düzeleceği tutar :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kapatıp açtığında düzelmiyosa servise gönder göndermeden önce başka bir telefonla video çekip servise verirken videoyu da yanında verirsen daha ii olur. bakarsın adamların elinde düzeleceği tutar :)

Genelde öyle olur hep. Sende çalışmaz tamire verirsin, adamların elinde çalışır, bişeyi yok diyip sana geri verirler. Daha eve varmadan yine bozulur.
Bencede servise götür. Formatla düzeleceğini sanmıyorum

Febris

Febris

Üye
Servislık durum format işe yaramaz

karasahinemre

Üye
ovi ile dosya yüklerken kabloyu çikarma bi daha

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
kablo çıkarmadım ki.neyse netice:konuyu açtığim akşam oğlum oyun oynarken telefon dondu.format attım telden ama aklımda değil şu an ama bi sorun oldu.ben de nokia suite den yeniden yükledim.şu an herşey normale döndü.yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarl teşekkür ediyorum. :)

blackcemre

Üye
KVK Servisine Gönder.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
reset atmadan öncesi normal iken reset sonrası kaymışsa büyük ihtimal yazılımsaldır zaten ama düşme, çarpma gibi bir darbe sonrasıysa donanımsaldır
yazılımsal olmasına sevindim ;)

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
Takipçi Satın Al

Üst Alt