Yardım edinnnnnnnn!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edinnnnnnnn!!!!!
Arkadaşlar ben 0.facebook ta dolaşırken bi arkadaşım bakiyen yoksa resimlere tıkla açılır dedi ben denedim oldu daha sonra bu yolla m.facebook a bağlandım yine oldu.Başka bir gün yanlışlıkla youtube ye girdim ve açıldı, ben buna çok şaşırdım. Ve bu yolla diğer sitelere de girdim interneti bedava kullanıyorum. Ama başka bi arkadaşım dedi ki tl yükleyince o kullandığım parayı kesermiş, ben önce inanmadım ama içime bi kurt düştü.Acaba gerçekten tl yükleyince keser mi? Arkadaşlar lütfen yardım edinn çünkü bayağı bi kullandım interneti :S:S:S

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Herşeyin bir bedeli var. Sonuçta sen normalde ücretli olduğunu bildiğin birşeyi bakiye düşmesini göze alarak kafana göre kullanmışsın. Baştan göze aldığına göre TL düştüğünde üzülmemen gerek. Çünkü TL düşüşü olması gayet normal birşey olacaktır. Ve paketsiz kullanılan internette gayet pahalıdır. Bakiyenden TL düşer mi düşmez mi sorusunun hiç bir net cevabı yok yani şansa kalmış durumdasın. Bana sorarsan büyük ihtimal bakiyenden düşecektir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bence tl düşmez. çünkü sonucta sen ön ödemeli hat kullanıyorsun yani faturasız, fatura yokki kesilsin. bence sen artık nete girme ve en az 24 saat bekle sonra düşük bir miktarda tl yükle bakalım kesiyor mu anlarsın.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bence tl düşmez. çünkü sonucta sen ön ödemeli hat kullanıyorsun yani faturasız, fatura yokki kesilsin. bence sen artık nete girme ve en az 24 saat bekle sonra düşük bir miktarda tl yükle bakalım kesiyor mu anlarsın.

Faturalı veya Faturasız farketmez sonuçta sistemde girişler kayıt altına alınmakta ve sistem bu girişleri ücretlendirmedi düşülecek olarak kaydettiyse bakiyesi TL yüklendiğinde düşer. Çünkü faturasız da kullansanız online işlemlerden sorgu yaptığınızda internet girişleriniz tarih saat olarak görünmekte ayrıca ücreti de görünmektedir. Ama ben yine kesin söylemiyor bana kalırsa düşüş olur diyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt